Loma ja Kööpenhamina kutsuu

17. marraskuuta 2016Voisin melkein sanoa, että vihdoinkin on aika pieneen irtiottoon arjesta. Terkut siis lentokentältä! Kööpenhamina odottaa meitä kanssa-asukin kanssa saapuvaksi parin tunnin päästä perille ja paluu on tiedossa vasta maanantai-illassa. Tuntuu ihanalta päästä matkustamaan, edellisestä kerrasta onkin jo luvattoman pitkä aika. Eilen illalla oli kiva ottaa aikalisä työpäivän jälkeen ja päästää matkakuume hiljalleen valloilleen. Matkalaukun pakkaaminen oli vielä alkuillasta ajatuksen tasolla, mutta hyvin ehdittiin hoitaa kaikki oleellinen.

Tiemme eivät kohtaa ensimmäistä kertaa Kööpenhaminan kanssa. Olen tosin ollut kaikkina kolmena kertana työmatkalla, kun olen siellä vieraillut. Nyt onkin mahtavaa, että saa itse päättää suunnan, tahdin ja aikataulun. Luvassa on rentoa fiilistelyä, herkuttelua, taidemuseoita ja nähtävyyksiä. Mielessä on ainakin Nyhavnin satama-alueen värikkäät talot, Tivolin jouluvalaistus ja söpöt kahvilat. 

Onneksi kanssa-asukki tietää, että matka kanssani tulee olemaan pitkä etapista toiseen. Nimimerkillä kuvaan kaiken ihanan ja yllättävän, minkä näen. Itsehillintä uupuu tällaisessa yhtälössä täysin. Aion myös ujuttaa itseni jossain välissä putiikkeihin hypistelemään tanskalaista muotia. Yritän suoraan sanoen pitää maltin mielessä, etten suunnittelisi liikaa ohjelmaa muutamalle päivälle. Loman tarkoitus on kuitenkin ladata myös niitä akkuja. 

Silti kysyn onko kellään takataskussa kivoja viimehetken vinkkejä Köpikseen?


Misorella

4 kommenttia :

 1. Itse en ole Köpiksessä käynyt, mutta monta kertaa se on ollut yhtenä vaihtoehtona, kun on reissua ulkomaille suunnitellut :). Teillä tulee varmasti mukava reissu :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kööpenhamina on niin ihana. Suosittelen lämpimästi. Niin ja reissu oli kyllä ihan huippu. :)

   Poista
 2. Aivan ihanaa reissua! Vitsi mua rupeaa aina himottamaan reissuun lähteminen kun lukee toisten aikeista tai reissuista saati sitten katsellessa matkakuvia.. Berliiniä ollaan katsottu ja ei olisi edes kallis paremmallakaan hotellilla, saa olla villiinnynkö mä lopullisesti jos laitat kuvia Köpiksen reissusta ja varaan ekan lentokone matkani ikinä! ;)

  Blogissani olisi sinulle tunnustus!
  http://turkooseja.blogspot.fi/2016/11/blogger-recognition-award.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kuinka jännää, jos sinulla on eka lento edessä. :) Kööpenhaminaa suosittelen oikein lämpimästi, postausta on tulossa blogiin. Kiitos haasteesta. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.