Instrumentariumin talven kehystrendit

15. marraskuuta 2016

Yhteistyössä Instrumentariumin kanssa.Harvoin käy niin, että heti ensimmäisenä käteen osuu sellaiset pokat, jotka tuntuvat omilta myös kasvoille nostettuina. Niin kävi kuitenkin tällä kertaa Indiedaysin blogitapahtumassa, kun ihastuin Instrumentariumin pisteellä Stella McCartneyn -malliston kehyksiin. Jopa niin paljon, että ne jäivät kummittelemaan hyvin pahasti mieleen. Kuvautin itseni kuvausseinällä valitsemissani silmälasikehyksissä ja kehyksien tuoma hyvän fiilis välittyy kuvasta hyvin.

Sain Instrun pisteellä myös muistutuksen TrendWalk -tyylisivustosta, joka tarjoaa vinkkejä, inspiraatiota ja ajankohtaisia trendejä. TrendWalkin innoittamana Instrun pisteellä oli esittelyssä Lontoon, Pariisin ja Milanon muotikaupunkien inspiroimia kehysvaihtoehtoja. TrendWalk-sivustosta tekee kivan se, että se esittelee persoonallisia tyylejä ja trendejä mielenkiintoisten ihmisten kautta rennon tyylikkäästi. 

Tämän syksyn ja talven trendejä ovat erityisesti asusteilla leikittely ja yksityiskohdat. Värimaailmassa on vahvasti esillä merihenkinen sininen, kohtalokas punainen ja viileän harmaa. Kehystrendeissä näkyy myös arjen luksus ripauksella kiiltoa ja säihkettä sekä supernaiselliset kissansilmän muotoiset kehykset. Ei pidä unohtaa myöskään 80- ja 90-luvun tyyliä, jonka vivahteita oni nähtävillä kauden kehyksissä.

Itse ihastuin Instrun pisteellä erityisesti Pariisi-teemaan ja sen alta löytyviin persoonallisiin ja naisellisiin kehyksiin. Valikoimasta löytyi monta sellaista kehystä, joissa on joku kiva juju ja näyttävyyttä, mutta silti kivaa siroutta ja tyylikkyyttä. Pariisin henkeen sopivia kehyksiä löytyy näiltä kehysmerkeiltä - Fleye, Stella McCartney, Fuzion, Enzzo ja Heritage. Innostuin aiheesta niin paljon, että kokosin jokaisesta mallistosta neljä omaa suosikkiani. Sen myötä tekisi mieli päästä sovittelemaan noita kaikkia.  
Fleyen kehysvalikoimassa puhuttelevat sinisen raikkaat sävyt, keveys, väreille leikittely ja läpikuultavuus. 

Fleye-kehykset / instru.fi X, X, X, X

Stella McCartney -kehykset ovat kivan rouheita, mutta silti naisellisen tyylikkäitä. 

Stella McCartney -kehykset / instru.fi X, X, X, X

Fuzion-kehykset leikittelevät yksityiskohdilla ja muodoilla harmonisessa värimaailmassa.

Fuzion-kehykset instru.fi X, X, X, X

Enzzon kehyksissä viehättää sirous unohtamatta kiiltoa ja persoonallista muotoilua.

Enzzo-kehykset instru.fi X, X, X, X

Heritagen kehyksissä on säihkettä ja ryhtiä samassa paketissa.

Heritage-kehykset instru.fi X, X, X, XKehyskollaasien kuvat: instru.fi 
Kuva minusta: Sanni Riihimäki / Sannimaria Photography

Instrumentariumin naisten silmälasimallistoihin voit tutustua tarkemmin tästä.
TrendWalk -tyylisivuston löydät täältä ja kauden ajankohtaiset kehystrendit tästä.


Misorella

2 kommenttia :

  1. Kehykset on kyllä ihan sun näköiset! Itselle kävi sama juttu, eli kehykset jäi kummittelemaan itselläkin ja hieman ehkä toivon näköni huonontuneet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee, mä niin ihastuin niihin. Niin ja aina voi hankkia uudet lasit, vaikka se näkö ei olisikaan huonontunut. :D

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.