Herkulliset Foodin Raw Chocolate -raakasuklaat

1. marraskuuta 2016


*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Olen niin iloinen, että Foodin toi nyt syystalvella markkinoille omat luomulaatuiset Raw Chocolate -raakasuklaansa. I love me -messuilta mukaan saamiani raakasuklaita maistettuani on pakko todeta, että hyvää kannatti odottaa. On mahtava huomata, että raakasuklaan maailma onnistuu näköjään yllättämään kerta toisensa jälkeen. Olenkin käynyt keskenäni makukamppailua, mikä mauista voisi viedä voiton. Joka kerta, kun kuvittelen löytäneeni suosikkini, muutan mieleni maistettuani palan toisesta levystä. Voisi melkein sanoa, että ihanan raivostuttavaa!

Kenties olen kuitenkin eniten hullaantunut 52%:sen Mylk-maun maitosuklaata muistuttavasta pehmeän lempeästä mausta, joka sulaa suuhun. Ihan vain siksi, että en pysty syömään tavallista maitosuklaata ja minulla on ollut makua niin ikävä. Toisaalta kivan raikas 70%:nen Pepperimint on hienostunut ja minttuinen raakasuklaa, joka iskee täysillä omaan makuhermooni. 

Huonommalle sijalle ei jää myöskään 70% Orange, jonka sisältämä appelsiini ja tumma raakasuklaa muodostavat varsin viettelevän makuyhdistelmän. Perinteisemmän raakasuklaan ystävää Foodinin raakasuklaaperhe hemmottelee 70%:lla Amazonian Dark -raakasuklaalla. Yksi yllätys odottaa vielä minuakin, sillä en ole vielä päässyt testaamaan pähkinäistä 56%:sta Crunchy Hazelnut -makua. Arvaatte varmaan, että asia pitää korjata pikimmiten. Raakasuklaat saavat myös kiitosta pelkistetystä, mutta varsin houkuttelevasta ulkoasustaan.
Foodinin Raw Chocolate -raakasuklaat valmistetaan käsityönä Jyväskylässä. Kivimyllyssä hellävaraisesti jauhettuja Criollo-kaakaopapuja jauhetaan kahden vuorokauden ajan. Criollo-alkuperäislajikkeen kaakaopavut ovat peräisin Perun Amatoniasta sademetsän sydämestä ja makeutensa raakasuklaat saavat puolestaan indonesialaisesta kookossokerista. Foodinin raakasuklaat ovat raakoja, maidottomia sekä lisä- ja säilöntäaineettomia. Foodinin raakasuklaavalikoima tarjoaa mielestäni helpon tavan herkutella hyvällä omalla tunnolla nauttien silti makujen vivahteista.
Lisätietoa Foodinin raakasuklaista löydät täältä.

*Raakasuklaat saatu testiin blogin kautta.


Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

4 kommenttia :

 1. Piparminttu on noista ihan parasta ja oma lempparini. :p

  VastaaPoista
 2. Mä maistoin näitä I love me -messuilla ja appelsiini oli mun suosikki! Vähän harmittaa, etten ostanut sitä kotiin viemisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän näitä tule kohta laajemmalle myyntiin, niin pääset täydentämään raakasuklaavarastoa. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.