Syksyn meikkipussin suosikit

4. lokakuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Luvassa olisi pitkästä aikaa meikkipostausta ja aiheena tällä kertaa syksyn meikkipussin suosikit. Aika kuluu vauhdilla. Huomaan, että edellisen kerran kirjoitin meikeistä huhtikuussa. Meikkipussiin on löytynyt kevään jälkeen uusia hyväksi todettuja suosikkeja NYX:iltä, Kardashian Beautylta, Avonilta, Yves Rocherilta ja Rimmeliltä. Mukana on myös vanhoja tuttuja luottotuotteita Makiashilta ja Avonilta. Suurin yllättäjä on kuitenkin ollut Lidlin Cien-kosmettiikavalikoimasta löytyvä meikkivoide, joka on aivan mahtava alle neljän euron tuote omalle ihotyypilleni.
NYX HD Primer -pohjustusvoide
Makiash Trio Concealer -peiteväri
NYX HD Photogenic Concealer Wand -peiteväri (sävyssä Alabaster)
Cien Foundation -meikkivoide (sävyssä 010 shell)
Avon Ideal Flawless CC Powder -puuteri (sävyssä light medium)*


Uusin löytöni on NYX:in HD Primer -pohjustusvoide, joka luo meikille valoa heijastavan pohjan. Pohjustusvoide on ihanteellinen valokuviin, sillä se häivyttää ihon pieniä virheitä. Tuotteen kanssa kannattaa olla kuitenkin maltillinen, ettei kasvoista tule liian vaaleat. Olen löytänyt ikään kuin uudelleen Makiashin Trio Concealer -peitevärin, jonka tummin sävy on ollut suuri apu tummien silmänalusten häivyttämiseen. Harva tuote nimittäin pystyy siihen. 

Makiahshin kaverina olen käyttänyt kesällä hankittua NYX:in Photogenic Concealer Wand -peiteväriä, jonka lisään vielä silmäalusten varjokohtiin tuomaan valoa ja tehostamaan Makiash-peiteväriä. Jo aiemmin mainittu yllättäjä, Cien Foundation -meikkivoide on osoittautunut kesän jälkeen sopivan kosteuttavaksi, mutta myös peittäväksi meikkivoiteeksi. Se sulautuu omaan ihooni erittäin hyvin. Meikkipohjan kiinnitykseen nappasin vähän aika sitten käyttöön samettisen pehmeän Avon Ideal Flawless CC Powder -puuterin, joka kiinnittää meikin luonnollisen näköisesti.

Kardashian Beauty Incandescent Lightbox -korostuspuuteri
Avon Cream Blush and Highlighter Duo -korostusduo*
Avon Luxe Lavish Powder Bronzer -aurinkopuuteri (sävyssä Warm Glow)*
NYX Makeup Setting Spray Dewy -meikinkiinnityssuihke


Olen viimeisen vuoden aikana hullaantunut highlighter-tuotteisiin, jotka antavat viimeisen silauksen poskiluun yläpuolelle ja taittavat kauniisti valoa meikissä. Kolmea eri säihkyvää sävyä sisältävä Kardashian Beauty Incandescent Lightbox -korostuspuuteri on tähän asti paras highlighter, jota olen kokeillut. Varjostamisessa olen rakastunut aurinkopuutereihin. Avon Luxe Lavish Powder Bronzer -aurinkopuuteri on ollut keväästä asti suosikkituote, joka antaa kasvoille kauniin hehkun. 

Sain viime kuussa testiin kätevästi mukaan otettavan meikin, josta löytyy toisesta päästä voidemainen poskipuna ja toisesta highlighter. Avon Cream Blush and Highlighter Duo -korostusduon valoväri toimii loistavasti amorinkaaren korostajana ja tuomaan valoa kulmaluulle ja poskiluun yläpuolelle. Tuotteen toisesta päästä voi lisätä helposti levittyvää poskipunaa tuomaan kevyttä väriä poskille. Olen myös viimein päässyt tutustumaan meikinkiinnityssuihkeeseen. Vertailukohtaa ei toki ole paljon, mutta olen tykännyt NYX Makeup Setting Spray Dewy -meikinkiinnityssuihkeesta, jonka avulla meikki pysyy mielestäni hyvänä koko päivän.

Yves Rocher Loose Pearls Eye -luomiväri (sävyssä Nacres cristal)
Yves Rocher Loose Pearls Eye -luomiväri (kultaisessa sävyssä Nacres Dorees)
Makiash Eyebrow Pen Duo -kulmakarvakynä (sävyssä Soft Brown)
Rimmel Volume Colourist -ripsiväri (sävyssä black)
Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick -huulipuna (sävyssä Sienne)


Olen innostunut luomivärien käytöstä aivan uudella tasolla helmiäishohtoisten Yves Rocher Loose Pearls Eye -luomivärien ansiosta. Ne ovat erittäin pigmenttikylläisiä ja valoa säihkyviä. Hienojakoinen irtopuuteri levittyy parhaiten sormin tai litteällä luomivärisiveltimellä. Intensiivisyyttä voi säädellä levittämällä luomiväriä kerroksittain. Verrattuna moneen muuhun jauhemaiseen luomiväriin,  tämä silmämeikki ei varise luomilta ja pysyy niillä koko päivän. 

Olen maailman huonoin kulmakarvojen meikkaaja. Tuntuu, että kulmat ovat joka kerta meikatessa vähän erilaiset. Omat kulmani ovat hyvin vaaleat ja olen löytänyt Makiash Eyebrow Pen Duo -kulmakarvakynävalikoimasta itselleni sopivan sävyn. Sellaisen, joka antaa ryhtiä kulmille luonnollisesti, mutta ei tee niistä liian tummia. 

Minulla on aika pitkät ripset, jotka kaareutuvat luonnollisesti ylöspäin. Tykkään kuitenkin, että ripsiväri antaa runsautta ja lisäpituutta ripsille. Rimmel Volume Colourist -ripsiväri on ollut syksyn suosikkiripsiväri. Se ei tee paakkuja ripsiin, vaan erottelee ne kauniisti. Oikein naurattaa, että olin kaksikymppisenä huulikiiltotyttö ja viime vuosina minusta on tullut huulipunien suurkuluttaja. Tänä syksynä huulet saavat olla tummanpuhuvat. Yves Rocher Sheer Botanical Lipstick -huulipuna on ollut tämän syksyn löytö niin värisävynsä kuin koostumuksensa puolesta. 


*Saatu blogin kautta testiin.


Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.