Mitä minulle kuuluu

7. lokakuuta 2016Viikko kääntyy jo perjantai-iltaan. Syyspäivien kulku on ollut vauhdikasta. Tuntuu, että en ehtinyt edes oikein mukaan ajatukseen milloin syyskuu alkoi ja loppui.  Koko ajan tapahtuu niin paljon - työpäivät ovat toimintaa täynnä ja kalenteri on täyttynyt kiitettävästi arki-iltoina erilaisista riennoista. Sen ohella olen satsannut syksyn aikana blogin kirjoitustahtiin ja pyrkinyt tuottamaan vaihtelevampaa sisältöä. Viikonloput ovat olleet myös tapahtumarikkaita ja koostuneet paljon myös blogisisällön tuottamisesta. Kaikki kivoja juttuja, mutta vuorokaudessa on rajattu määrä tunteja. 

Vapaita iltoja ei ole ollut pariin viikkoon ja nyt tuntuu, että viikonloppu tulee tarpeeseen. Lähden huomenaamulla kohti Lahtea päivittämään hiusväriä kampaajani luo. Hiukseni ovat kasvaneet jo yllättävän pitkiksi ja niistä on tulleet hyväkuntoiset. Ajattelin muutama vuosi sitten, että en enää ikinä saa pitkiä hiuksia, kun kotivärjäilyt tekivät hiusten kunnosta selvää. Arvata saattaa, että saavutetusta mitasta en aio luopua, vaan jatkaa kasvatusprojektia. Sen lisäksi, että ajattelin viikonlopun aikana tehdä blogiin pari kirjoitusta, annan itselleni luvan levätä äidin luona. Majoittaudun neljän seinän sisälle ja autan kotiaskareissa. 

Tämä on vaihteeksi se hetki, kun täytyy kuunnella itseään. Nollata suosiolla, että jaksaa taas uuden alkavan viikon. Silloin on ihania juttuja tiedossa - taidemuseokäyntiä, Liisa Ihmemaassa -oopperailtaa ja viikonloppuna tanssijalan verryttelemistä Ideomotorin keikkatunnelmissa. Kalenterissa on ensi viikolla myös pari iltaa, johon on merkattu isolla illan kohdalle VP. Se tietää aikaa leffoille ja muulle rentouttavalle ajanvietteelle. 

Viimeiset neljä viikkoa ovat olleet muutenkin mielenkiintoiset, sillä olen ollut mukana FitLinen 28 päivän kerhokuurilla ja olo on keventynyt ruokaremontin myötä. Senttejä on kadonnut, vaikka painoa ei olekaan lähtenyt kuin alle kolme kiloa. Mikä parasta, sentit eivät ole lähteneet lihaksista, vaan vuoden mittaan hankitusta pehmikkeestä. Ensi viikolla alkaa kahden kuukauden matka, jonka myötä sovelletaan opittu arkeen ja palataan normaalimpaan ruokavalioon. Kuukauden aikana senttejä on lähtenyt vyötäröltä neljä, vatsasta kuusi, lantiolta neljä ja molemmista reisistä kolme. On muuten hiton hyvä fiilis, kun vanhat farkut mahtuvat taas jalkaan. Kenties tämä on jossain vaiheessa ihan oman postauksen paikka. Nyt kuitenkin ihanaa viikonloppua kaikille!


I paita Ioanna Kourbela I neuletakki Ioanna Kourbela I farkut KappAhl I nilkkurit Nelly.com I Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

2 kommenttia :

  1. Todella mahtavia tuloksia! Täällä nollaillaan sohvan pohjalla Netflix maratonia katsellen, tuli kuume ja flunssa kylään aika tiukan viikon jälkeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Toivottavasti olo on jo parempi. <3 Pikaista parenemista.

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.