Linnanmäen Valokarnevaalit

12. lokakuuta 2016Syksy alkaa olemaan siinä pisteessä, että Linnanmäki sulkee pian ovensa. Sitä ennen on kuitenkin Valokarnevaalien aika. Huvipuiston välkkyvät laitteet, valotaideteokset, valoilla ja valoheittimillä koristellut puut sekä rakennukset tuovat loistetta lokakuun pimeyteen. Vaikka ilma alkaakin olla jo aika kirpakka, kannattaa suunnata ihastelemaan kaunista huvipuistoa. Miljöö näytti upealta myös maailmanpyörästä käsin, mutta katseltavaa riittää ihan maan tasaltakin.

Maanantai-iltana huvipuistossa oli hyvin tilan tuntua ja huimapäät saivat nauttia laitteiden viennistä ilman pahempia jonoja. Itse tosin nautin valoista jalat tiukasti maankamaralla ellei maailmanpyörää lasketa. Täytyy tosin todeta, että melkein hirvitti kuinka valtava maailmanpyörä Linnanmäellä on. Vaunut nousevat todella korkealle ja sellaisella vauhdilla, että siitä riitti allekirjoittaneelle seikkailua koko loppu vuodeksi. Ei sillä, oli siinä oma viehätyksensäkin ja on kiva, että uskalsin kyytiin.

Valokarnevaaleilla tapahtuu toki paljon muutakin mm. musiikillisen annin osalta. Vielä on tiedossa ainakin Anna Puun ja Mariskan keikat. Mikäli vauhdin huuma ei viehätä, paikalle voi mennä ihastelemaan valoloistoa vaikka iltakävelyn yhteydessä. Huvipuistoalueelle on nimittäin vapaa pääsy. Linnanmäen kauden lopettajaiset kruunaa 22. lokakuuta ilotulitus, joten siihen asti on aikaa suunnata Valokarnevaaleille.


Linnanmäen Valokarnevaalit
Avoinna la 22.10.2016 asti
Ma-pe klo 16-22 ja la-su klo 13-22
Linnanmäki, Tivolikuja 1, Helsinki

Lisätietoa Linnanmäen Valokarnevaaleista ja ohjelmasta löydät tästä.


Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

2 kommenttia :

  1. Voi että miten ihania kuvia! <3 Tosi kauniilta näyttää, ei voi muuta sanoa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Linnanmäellä on varsin satumainen tunnelma tähän aikaan vuodesta. <3

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.