Konepajan Bruno

25. syyskuuta 2016Pasilassa sijaitseva Konepajan Bruno on mennyt itseltäni ohi aurinkoisen kesäterassin, katuruokatarjonnan, kirpputorin ja keikkojen osalta, vaikka olen tiennyt sen olemassaolosta. Sitä oikeaa aikaa ei vain ole tuntunut löytyvän lähteä tutustumaan paikkaan. Brunon kesäkauden päätösbileisiin pääsin kuitenkin osallistumaan pääesiintyjän houkuttelemana ja ihastuin heti paikkaan. Oikein harmitti, että kesä oli niin lyhyt, enkä hoksannut aiemmin paikan hienoutta. 

Nyt lauantaina Konepajan Brunossa järjestettiin ihana UrbSpotter Market, joka kokosi saman katon alle yli 30 Helsingin pientä kivijalkaliikettä, jotka myyvät designtuotteita. Näin silloin Brunon ensimmäisen kerran päivänvalossa. VR:n Pasilan konepajan kokoonpanohalli on kaikessa karuudessaan kaunis ja muuntautumiskykyinen tila. 

Ikäväkseni luin, että alueen toimijoita uhkaa mahdollinen häätö, eikä ensi kesää enää välttämättä tule Brunon osalta. Vaikka olenkin myöhäisherännyt, kävin oitis kirjoittamassa adressin, jotta Bruno saisi pitää asemansa alueen kulttuurillisena elävöittäjänä. Sen sijaan, että iso rautakauppaketju valloittaa konepajan tilat. Lisätietoa ja adressin löydät tästä. Brunossa järjestetään edelleen erilaisia tapahtumia. Lisäksi tulevat lauantait sekä sunnuntait avaavat Brunon ovet kirppiskävijöille löytöjen äärelle.
Lisätietoa Konepajan Brunosta löydät täältä.


Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.