Torikortteleiden Katujuhlat

20. elokuuta 2016Elokuinen lauantai tuntui paluulta kesään, kun pitkästä aikaa tarkeni kesämekossa. Torikortteleiden Katujuhla houkutteli tutustumaan Katariinankadun putiikkeihin ja nauttimaan auringon lämmöstä mukulakivillä päällystetyn kadun varteen. Ihana yksityiskohta oli Torikortteleiden Postitoimisto, josta sai lähettää maksutta postikortin jollekin tärkeälle. 

En ole pitkään aikaan piipahtanut Design-putiikeissa. Niistä löytyy aina jotain persoonallista ja kaunista, melkein tuntuu, että aika katoaa niissä vieraillessa. Vietimme kanssa-asukin kanssa hyvän tovin MadeBy Helsinki -myymälässä, jossa oli laaja valikoima koruja, vaatteita ja kodin sisustustuotteita. Putiikin ulkopuolella oli myynnissä hauskoja maailmankarttamekkoja. Viimeisen silauksen antoivat mekon mukana tulevat punaiset helmet, joita käyttäjä saa ommella kohteisiin, joissa on käynyt.

Emme voineet vastustaa paheita, kun näimme ihastuttavia käsin tehtyjä karkkeja. Sweet Story Helsinki- karkkikaupan käsialaa olevissa karkeissa oli hauskoja yksityiskohtia ja nätit pakkaukset. Valitsin chilillä maustettuja lakritsinmakuisia karkkeja, joita koristivat pääkallot. Torikortteleiden Katujuhla tarjoilee pikkuputiikkien ja Helsingin kaupunginmuseon näyttelyiden lisäksi ruokaa, juomaa ja livemusiikkia. Päivä on omistettu lapsiperheille ja lapsiystävällisille aktiviteeteille. Illalla valoin katettu Torikortteli on aikuisten illanviettopaikka, jossa voi nauttia kesäisestä viikonlopusta elokuun pimenevässä illassa.
Lisätietoa Torikortteleiden Katujuhlasta löydät täältä.

Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.