Kulttuuritehdas Korjaamo

4. elokuuta 2016Kulttuuria, kokemuksia ja hyvää ruokaa Töölön sydämessä, sitä tarjoilee legendaarinen Kulttuuritehdas Korjaamo. Paikka on tullut itselleni tutuksi alun perin taidenäyttelyiden avajaisten kautta, sittemmin myös keikkapaikkana. Viimeksi olimme kuuntelemassa Eeva ja Manua. Nykyään taidenäyttelyt ovat väistyneet muun ohjelmiston tieltä, joka tarjoaa esittävän kulttuurin moninaista kirjoa.

Korjaamon kesäpiha on avoinna elokuun loppuun asti ja tarjoaa mahdollisuuden nauttia kahden eri ravintolan antimista myös ulkosalla ilta-auringon lämmittäessä. Me nappasimme kanssa-asukin kanssa nälän taltuttajaksi syötävää Sushibar + Wine -ravintolasta. Syksyn saavuttua Korjaamolla siirrytään nauttimaan elämästä sisätiloihin.

Tällä kertaa kulttuuri jäi vähemmälle, mutta mietimme, että täytyy mennä leffaan Korjaamoon Kinoon vielä tänä kesänä. Ohjelmisto on pieni, mutta sitäkin laadukkaampi. Onneksi Korjaamolle ei ole kotoa pitkä matka, joten sinne on helppo suunnata lyhyelläkin varoitusajalla. Jäin miettimään, mitä muuta kivaa Korjaamolla voi kokea, joten tässä muutama vinkki.

Korjaamon kesäpihan valtaa viikonloppuisin DJ-klubi, joka siivittää seurustelua musiikillisella annilla. Korjaamon Vaunusali kutsuu luokseen musiikin ystäviä kuulemaan musiikkitaivaan tähtiä niin Suomesta kuin maailmalta. Korjaamolla voi kokea myös kantaaottavaa nykyteatteria vaihtuvan ohjelmiston sekä myös elokuisen Korjaamo Teatterin Stage-festivaalin myötä.

Jännitystä etsiville Korjaamo tarjoaa mahdollisuuden seikkailuun, jossa tarvitaan ongelmanratkaisutaitoja eri pulmien selvityksen kanssa. Tavoitteena on löytää pakoreitti Korjaamon Escape Roomista tunnin sisällä ystävistä kootun ryhmän kekseliäisyyden avulla.

Yksi omista suosikeistani ovat Korjaamon markkinat, joita on tänä syksyllä tarjolla kolmin kappalein. Designtuotteiden ympärille sijoittuvat markkinat tarjoavat ihania käyttöesineitä kodin sisustukseen, päälle puettavaksi tai lahjaksi annettavaksi.


Lisätietoa Korjaamon ohjelmistoista ja tapahtumista löydät täältä.

Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.