Ioanna Kourbela - Basics AW16/17

18. elokuuta 2016En osannut odottaa elokuulta näin koleita kelejä, harmaata taivasta ja paljon puhuvaa tuulta. Johdatus syksyyn tuli lähes varkain. Tuoden kuitenkin mukanaan jotain ihanaakin - neuleiden lämmön sekä leikittelyn mustalla, harmaalla, luonnonvalkoisella ja beigellä. Ioanna Kourbelan syksyn Basics AW16/17 -mallisto osuu tähän mielenmaisemaan täydellisesti. Klassiset syksyn sävyt sekä veikeät ja tyylipuhtaat linjat yhdistyvät käyttövaatteiksi, joista löytyy helposti asuja niin toimistoon, talven juhlakauteen kuin galleriakierrokselle.

Yksinkertainen on kaunista. Ajatus viehättää yhä enemmän, mitä tulee pukeutumiseen. Sellaiset vaatteet kestävät useimmiten parhaiten aikaa ja ne voi löytää aina uudelleen. Katson vaatekaappiini ja totean, että haluan löytää sieltä yhä enemmän vaatteita, jotka toimivat vuodesta toiseen. Hemmottelin itseäni hankkimalla Kourbelan syksyn Basics-mallistosta muutaman täydellisen asujen täydentäjän, jotka kotiutuvat pian. Ne tullaan näkemään syksyn aikana myös täällä blogissa. En meinaa malttaa odottaa. Sen verran voin vinkata, että vilukissaa ei palele tänäkään syksynä.

Blogissa on nähty aiemmin Kourbelan näyttäviä Exclusive-mallistoja. Tänä syksynä malliston vaatteita ei kuitenkaan ole saatavilla Suomesta. Sen sijaan on vuoro tehdä katsaus Basics-malliston suosikkeihin. Mallistossa on nähtävissä samoja elementtejä, jotka viehättävät Kourbelan suunnittelussa - katseenvangitsevat yksityiskohdat, kerroksellisuus, naisellisuus ja rajoja rikkovat linjat. Syksyn malliston värimaailma miellyttää silmääni klassisuudessaan ja sävyjen yhdisteltävyydessä. Minulla on ennestään pari mekkoa ja kietaisuneuletta aikaisemmista Basics-mallistoista. Ne ovat juuri niitä vaatteita, joihin palaan aina uudelleen, vuosienkin jälkeen. Tiedustelut Suomessa: minikai@minikai.fi

Kuvat: Ioanna Kourbela pressikuvat

Aikaisemmat postaukset mallistoista löydät AW14 / SS15 / AW15 / SS16.

❤ Misorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.