FLOW LOOK - DAY 1

14. elokuuta 2016Voihan Flow. Joka vuosi yhtä ihana. Vielä olisi edessä yksi musiikin täyteinen päivä. Eikä vähiten siksi, että tänään lavalle nousevat Sia ja New Order. Kyllä meitä hemmotellaan. On jo kuitenkin aika katsoa myös hieman taakse päin - ensimmäiseen Flow-päivään. Tunnelmakuvien ottamisen osalta olen hieman rauhoittunut viime vuosiin verrattuna. Kenties osin myös siksi, että tietyt samat visuaaliset elementit toistuvat vuodesta toiseen. Tänä vuonna ei ole tulossa kolmen päivän edestä fiilispostauksia, vaan huomenna laitan viikonlopun festarit pakettiin yhdessä koosteessa. Asukuvien laita on kuitenkin toinen, niitä olisi luvassa joka päivältä.

En tiedä onko se kolmekymppisen viisautta vai mukavuudenhalua, mutta ilman ollessa kolea ei tee mieli paljastaa ihoa. Torstai-iltana katselin säätiedotusta - sadepilviä ja ei niin lämpöisiä astelukemia ja suuntasin ostamaan lämmintä festarimekkoa. Varsinainen paniikkiratkaisu, mutta toimiva sellainen. Laskostuksilla leikittelevä koko musta asu sai raikkautta Marimekon lempparikassista. Niitä on kertynyt jo useampi, eri väreissä. Kassi kätkee sisälleen lisää lämmintä vaatetta ja kaiken mitä nainen kuvittelee festareilla tarvitsevansa. Hankin heti Ruisrockin jälkeen bling blingiä kasvotarrojen muodossa, koska halusin Flowhun jotain ihanaa ja tyttömäistä. Ne antoivat kivan säväyksen pelkistettyyn asuun. Olin iloisesti yllättynyt myös siitä kuinka hyvin tarrat pysyivät mukana menossa koko illan.

I mekko Vero Moda I kassi Marimekko I nilkkurit DinSko I kasvotarrat Glitter IMisorella

Seuraa blogia INSTAGRAMISSAFACEBOOKISSA ja BLOGLOVINISSA.

2 kommenttia :

 1. Festarifiilis kuuluu minunkin kesään. Moneen otteeseen :). Flowssa olen kerran ollut. Siitä on monta vuotta ja festari oli silloin nykyistä pienempi tapahtuma. Kivat nuo tarrat. Festareille tekee mieli laittaakin aina "jotain erilaista".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Festarifiilis on ihana fiilis. :)
   On kyllä kiva, että festareille voi halutesssan laittaa jotain spessumpaa päälle.
   Ihanaa viikon alkua. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.