Säihkyvät festarikynnet

7. heinäkuuta 2016

 *Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.En vielä ihan tajuakaan, mutta nyt se alkoi. Kesäloma! Kyllä, tuntuu ihanalta. Kevät ja kesä on ollut niin tukka putkella kiitämistä, on mahtavaa saada pieni irtiotto arjesta. Ajatukset ovat jo Turussa. Nimimerkillä pakatakin pitäisi vielä festareille, mutta palataan vielä hetkeksi eiliseen. Silloin vietettiin tyttöjen iltaa kuplivan ja kynsilakkojen parissa. Mikä olisikaan parempi syy kerätä joukko ihania naisia koolle, kuin värikkäiden ja säihkyvien lakkapullojen äärellä kuulumisten vaihtaminen.

Myönnetään, että meillä oli serkun kanssa jo eilen Ruisrock mielessä, kun valikoimme sävyjä kynsiin. Olen jo pari vuotta tykännyt pitkäkestoisista CND VINYLUXWeekly Polish -kynsilakoista*, jotka pysyvät kynsissä lupauksensa mukaisesti kauniina viikon verran. Pysyvyyden takaa läpinäkyvä VINYLUX™ Top Coat -päällyslakka, joka sinetöi lakkauksen.

Sain viime kesänä kanssa-asukilta synttärilahjaksi mintunsävyisen kynsilakan, joka on tämän hetkinen suosikkini. Ihan ensimmäinen CND VINYLUX -lakkaostokseni oli kauniin punainen kynsilakka, joka täytyy ottaa taas käyttöön. Itse hankittujen lakkojen lisäksi sain viime talvena blogin kautta testiin pari sävyä, joissa on oma kylmänsävyinen viehätyksensä.

Joukossamme oli yksi innokas kynsitaitelija, joka huolitteli kaikkien kädet ja lakkaukset kuntoon. Jokainen toi mukanaan lakkoja omasta meikkipussista ja oli kiva saada lisää valinnanvaraa. Kynsiteipeillä saa tehtyä kätevästi monivärilakkauksia ilman sotkuisia rajoja, mutta itse teippikin sopii kauniiksi koristeiksi kynsiin. Ne viimeistelivät myös minun festarilakkaukseni. Serkun kynsiin tuli tummempi look pienin koristeyksityiskohdin ja illan emännän kynnet säihkyivät jäänsinisenä. Kaiken kaikkiaan hauska ilta ja mukava tapa kohdata kavereiden kanssa. Olen niin valmis huomiseen!
 *Osa CND VINYLUX™ Weekly Polish -kynsilakoista saatu testiin blogin kautta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.