RUISROCK

11. heinäkuuta 2016Festarikesä on viimein korkattu ja Ruisrockista kotiuduttu tänään takaisin Helsinkiin. Otimme jo etukäteen ihan suosiolla lisäyön hotellista, jotta ehditään ottamaan kaikki irti viikonlopusta. Ruissalo kylpi viikonloppuna helteessä ja auringossa ja tarjosi säiden puolesta parasta festarikansalle. Serkun kanssa oli mahtavaa olla reissussa, jälleen kerran. Viikonloppuna on naurettu niin paljon, että vatsaan sattuu ja tanssittu niin, että jalat ovat hellänä.

Päällimmäisenä on paljon hyviä muistoja, mutta mainittakoon, että jonotettuakin tuli paljon. Rantautuminen festarialueelle ei ollut sitä joutuisinta antia, mutta oikealla asenteella pääsee toki pitkälle. Jos jokin ei toimi, voi energian keskittää mahdottomaan tai nauttia fiiliksestä uusin näkökulmin. Asennetta testattiin mennen tullen myös kahden kilometrin vaelluksella festaribussin jättöpaikalta. Aamun tunteina tie ei ole välttämättä se kevyin. Onneksi kesäyöt olivat lämpimät ja seura parasta.

Sanoin serkulle, että otin poikkeuksellisen vähän kuvia reissusta. Jotenkin kummasti niitä silti löytyi kamerasta. Toivottavasti kuvista välittyy edes ripaus siitä ilosta ja hyvistä hetkistä, joita me koimme. Oma suosikkipaikkani oli rantalavan seutu. Se kuuluisa lava, jonka ohittivat illan aikana suuret laivat. "Rock on Ruisrockers", luki punavalkoisen laivan kyljessä. Festarikansaa hymyilytti ja ihmismeri vilkutti merelle päin.

Kolmen päivän kohokohtia olivat ehdottomasti Patti Smith, jonka ikimuistoinen keikka sai kananlihalle helteestä huolimatta. Ihana MØ tanssitti ja musiikkivelho Huoratron hypyttivät eniten serkuksia, mutta päiviin mahtui monta muutakin musiikillista onnenhetkeä. Ranteesta löytyy myös serkun menomatkalla antava ystävänauha. Juuri se sellainen monivärinen, joita solmittiin lapsena puuvillalangasta. Ele oli ihana ja nostatti tunnelmaa heti alkuun. Onneksi festarikesää on vielä jäljellä!


Misorella

6 kommenttia :

 1. Oi että mitä kuvia! Niin tunsin fiiliksen :) Oon ollut ruississa joskus, noin sata vuotta sitten :D Oli kyllä kivaa silloinkin. Ihanaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tunnelma välittyy. <3 Ihanaa viikkoa sinullekin.

   Poista
 2. Se marssi alueelle (tai pois) puuduttaa kyllä kolmantena päivänä puhumattakaan jonotuksesta, mutta aina Ruississa hauskaa on! Kivaa viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, juuri näin. Kivaa oli meilläkin. :D Kivaa viikon jatkoa Tampereelle.

   Poista
 3. Upeita kuvia ja fiiliksiä. wau <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. <3
   Se on jännä, että jokainen festarireissu serkun kanssa on toinen toistaan parempi. :D
   Kai meillä on niin samat kiinnostuksen kohteet, että kaikki muu vaan soljuu ympärilä. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.