10 parasta biisiä juuri nyt

3. heinäkuuta 2016Festarikesän ensimmäinen reissu on ihan nurkan takana. Ensi viikon perjantaina kutsuu Turku ja Ruisrock. Ruissalon kutsu on ollut vahva jo monena vuonna, mutta tie on aina vienyt toisaalle. Nyt on kuitenkin aika korkata nämäkin festarit, parhaassa serkkuseurassa tietenkin. Kuten moni jo tietää, musiikki on minulle tärkeä asia. Biisit elävät ajassa mukanani.

Osa kulkee soittolistalla vuodesta toiseen, osaan palaa uudelleen vuosien tauon jälkeen, löytäen samalla yhtymäkohtia oman elämäni menneeseen. Hetkiin, tapahtumiin ja kohtaamisiin. On myös mahtavaa löytyy uutta musiikkia, joka erottuu joukosta ja hyppää heti oman soittolistan kärkeen. Joskus lyhyiksi hetkiksi, toisinaan säveliksi, joihin palaa aina uudelleen.

Festareille lähtiessä odotan innolla omia suosikkejani ja loistavia keikkoja. Toisena hetkenä tiedän olevani onnesta soikeana nähdessäni jonkin artistin ensimmäistä kertaa. Muistan vieläkin viime kesän fiiliksen Provinssissa, kun Calvin Harris nousi lavalle. Luulen, että sen kesäyön muistan vielä pitkään. Fiiliksen, seuran ja tunnelman.

Festareilla kiehtovat myös uudet musiikilliset löydöt. Erityisesti Flow on tarjonnut tätä antia viimeisenä parina kesänä ruhtinaallisesti. On hieno tunne kuulla musiikkia, joka houkuttaa luokseen, kuulemaan lisää. Voitte arvata, että täällä ollaan tohkeissaan ensi viikonlopusta. Kohta on Ruisrockin vuoro näyttää kyntensä. Festarikesää fiilistellessäni kokosin teille juuri tämän hetken 10 parasta biisiä soittolistaltani. Osa on sellaisia, jotka tulee koettua toivottavasti myös livenä tänä kesänä.

Major Lazer feat MØ & DJ Snake - Lean On
Patti Smith - Dancing Barefoot
Duke Dumont - Ocean Drive
Massive Attack - Unfinished Sympathy
Rudimental feat Ella Eyre - Waiting All Night
Iggy Pop - The Passenger
Alex Clare - Too Close
New Order - Crystal
Sia feat LaBeouf & Maddie Ziegler - Elastic Heart
Paradise Lost - Small Town BoyMisorella

6 kommenttia :

 1. Noi korvikset ovat kyllä ihanat! :) Taitava olit ensikertalaiseksi. ^^ Mie jotenkin ajattelin et korvikset tulisi toistepäin, mut toimii näinkin päin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, kun mä totesin, että ne on kivat kumminkin päin. :D Vaihtelu virkistää. Niin ja kiitos, tovi tuli mietittyä ennen kuin mieleinen korvisratkaisu näki päivänvalon askertelupöydän äärellä :)

   Poista
 2. Voi että mä olisin halunnut Ruissiin! Oikein ahdistaa kun en pääse :D Mä oon muuten perustanut faceen ryhmän musablogeja varten että saataisiin musadiggareille samaan paikkaan paljon luettavaa, olisi kiva jos liittyisit ja jakaisit tekstejäsi! :)
  https://www.facebook.com/groups/1086293298098812/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, toivotaan, että ensi vuonna on sinun vuorosi. :) Kuulostaa kivalta idealta.

   Poista
 3. En oo ikinä ollu millään kunnon festareilla ja tämän kesän tarjonta ei oikein innostanut, jos olisi esiintyjiä joita haluaisin mennä katsomaan niin ne kaikki ovat eri päivinä ja siinä kohti homma menee aika kalliiksi. Ehkä ensi vuonna pääsen eroon festari"neitsyydestäni" :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan festarit aina satsaus, ei ole halpaa lystiä. :D
   Musiikki ja fiilis vetää kuitenkin puoleensa.
   Toivottavasti ensi kesänä pääset festareille sinäkin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.