Tervetullut viikonloppu

18. kesäkuuta 2016En tiedä teistä, mutta täällä viikonloppu tuli tarpeeseen kivan, mutta hektisen viikon jälkeen. Pitkien yöunien jälkeen on jo taas voimaantuneempi olo. Saavuin eilen työpäivän jälkeen Lahteen. Bussimatka tosin kesti normaalia pidempään liikennöintimuutosten, ylimääräisten kiertoteiden ja pysähdysten takia. Pääsin kuitenkin perille, kuunnellen rauhassa lempisoittolistaa Spotifysta. Kotona odotti lämmin ruoka ja halaus. Nyt ajattelin sallia itselleni rennon viikonlopun, jossa ei ole kiire mihinkään.

Myönnän, että silti vähän harmittaa, että Lahteen tullessani olen usein niin poikki, että en yksinkertaisesti jaksa lähteä kaupungille tai tapaamaan ihmisiä. Harmitus tietenkin sen takia, että Lahdessa tulee käytyä suhteellisen harvoin. Opettelen kuitenkin koko ajan olemaan armeliaampi itseäni kohtaan, sillä Helsingissä vietetyt viikonloput ovat aina toimintaa täynnä.

Kai sitä joskus täytyy kuunnella itseään ja ottaa myös omaa aikaa lepäämiseen. Näinä hetkinä sitä oikeastaan tajuaa selkeimmin kuinka täysillä tehoilla arki vie mennessään. En tiedä haluanko liikaa asioita - uran, blogin sisällöntuottamisen, sosiaaliset riennot ja menot. Toisaalta juuri ne ovat elämäni suola. Vaikka ne myös kuluttavat, ne antavat niin valtavan paljon. Toivottavasti teilläkin on edessä mieleinen viikonloppu, riippumatta siitä onko se toiminnallinen tai akkuja lataava.

I toppi Mango I hame Lidl I nahkatakki Zara I
I kaulakoru Ibero I laukku Olympus I kengät DinSko IMisorella

5 kommenttia :

 1. Rentouttavaa viikonloppua! Samaa olen miettinyt, haluaako sitä liikaa. Tytöt nukkuvat yhtä aikaa vuorokaudesta n.6h, kaikki muu aika täytyy touhottaa jomman kumman kanssa, suurin osa viikosta yksin. Silti haluan jatkaa blogitouhuja ja esim.harrastaa liikuntaa. Välillä tuntuu että ajaa itsensä uuvuksiin, mutta kun on asioita mitä tykkää niin kovasti tehdä niin niistä on vaikeaa luopua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka meillä on eri elämäntilanne, tiedän tarkalleen mistä puhut. :) Joskus mietin myös, että jos luopuisin bloggaamisesta, mikä muu voisi olla sellainen asia, josta saisin yhtä paljon rikkaita hetkiä elämääni, mutta joka veisi vähemmän aikaa. En ihan heti keksi. Levoton sielu, kun olen, en usko, että malttaisin myöskään vain olla, jos vapaa aikaa olisi enemmän.

   Poista
 2. Aivan mahtavat nää kuvat! <3 Samoja ajatuksia tässä on kun miullakin ja näistähän oli puhettakin viimeksi. Mutta on se niin ihana, kun riittää aikaa niille asioille mistä tykkää ja mitkä antaa lisäbuustia tulevaisuuttakin ajatellen. :) Ja hei, pari vapaapäivää tulossa ensi viikolla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii ja nyt unohtui - tää asu on myös huippu, näyttää tosi hyvältä siulla ja on särmikäs! :)

   Poista
  2. Olen niin onnellinen, että sinulla on vähän vapaata. Jaksaa taas paremmin. <3 Nää on näitä juttuja, joilla on aina kaksi puolta. Kai sitä jokainen punnitsee, mikä vaakakuppi kallistuu ja mihin suuntaan. Niin kauan, kun toinen asia antaa enemmän kuin toinen, valinta on selvä. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.