Silkkisiipinen leija

26. kesäkuuta 2016Voi tuuli missä olet?  Niin ajattelin eilen laskevassa ilta-auringossa käsissäni maailman kaunein leija. Käsinmaalattu silkkiperhonen loisti kilpaa valonsäteiden kanssa ja sai mielen hyväksi. Maalaisidyllin äärellä aika todella menetti merkityksensä ja oli helppo tarttua hetkeen. Katsella ohuen kankaan lepatusta hienoisessa tuulenvireessä ja tutkia valon leikkiä eri värisävyillä. Tällaiset hetket muistaa pitkään, sillä niissä piilee kesän lumo, joka läikähtää mielessä pimeinäkin talvipäivinä. Siitäkin huolimatta, että tuuli ei tahtonut hetkeä pidempään yhteiseen tanssiin.


I toppi River Island I hame Rokita I sandaalit H&M IMisorella

2 kommenttia :

  1. Vitsi mä rakastuin varsinkin tuohon viimeiseen kuvaan <3 Eipä ole tullut aikoihin lennätettyä leijaa :) Toivottavasti tulisi kaunis tuulinen päivä niin pääsisit lennättelemään leijaa kunnolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viimeinen kuva on minunkin suosikkini. Sitä katsoessa pääsee heti takaisin kuvan fiiliksiin, kiireettömyyteen, hiljaisuuteen ja onnelliseen hetkeen. Leija oli lainassa, mutta on taas saatavilla, kun tie vie seuraavan kerran mökille. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.