Onni mekkolöydöstä

20. kesäkuuta 2016Päätin jo keväällä, että tänä kesänä hankin maximekon. Sellaisen, jossa on vinkeitä kuviota ja kiva malli. Ehdokkaita on kyllä ollut tarjolla useitakin, mutta jokin niistä kaikista on puuttunut. Se maaginen jokin, jonka perässä naiset vaeltavat väsymättä vaatekaupasta toiseen. Pari viikkoa sitten sain Millan kylään ja vein hänet Töölön Reloveen kahville ja tekemään second hand -löytöjä. Joko arvaatte mistä se oikea mekko löytyi?

Jep, siellä se odotti muiden aarteiden joukossa löytäjäänsä. Tie vei sovituskopin kautta kassalle, jossa hymy syveni, kun kassakuittiin kilahti 10 euroa. Voi onnea. Mekko sai odotella hetken kesäisempiä säitä ja pääsi viimein tänään käyttöön. Hämmästyin muuten, miten lämpimältä merivesi tuntui varpaissa Hietsun rannassa. Talviturkin heittämisen jätin kuitenkin harkintaan Juhannukseksi, vaikka mallin näyttäjiä näkyi uivan aalloissa useampi.

Niin ja jollen ole muistanut kertoa, olen aivan rakastunut Reloveen. Olen jo useampaan otteeseen hemmotellut itseäni kahvilan puolella raakakakulla. Yleensä kakkupala on nautittu loistavan löydön kunniaksi. Viime kerralla mukaan tarttui silkkitoppi, tällä kertaa se kaivattu mekko. Ilahduttavaa on ollut, että vaatteet ovat aina moitteettomassa kunnossa, kauniisti esillä ja hinnatkin saavat hyvälle mielelle. Varinaista löytämisen iloa.

Ajattelin laittaa heinäkuussa hyvän kiertoon omalta osaltani. Tein tässä taannoin perustavanlaatuisen vaatekaappien siivouksen. Kätköistä löytyi paljon sellaista, joka ansaitsee uuden mahdollisuuden tehdä joku muu iloiseksi. Viimeisestä kirppisintoilusta onkin jo useampi vuosi aikaa, joten tuntui mukavalta varata rekkipaikka kenties ihanimmasta kirppiskohteesta ikinä.

I mekko second hand I sandaalit H&M I aurinkolasit Ibero IMisorella

6 kommenttia :

 1. Oooh mikä löytö! Aivan mielettömän kaunis kuosi tässä mekossa :)

  VastaaPoista
 2. Tuo mekko ja nämä kuvat, ooh! Olet todella upea <3
  Mulla on kanssa saman tyylisen maksimekon etsimisprojekti käynnissä, toivottavasti huomenna ehdin kirppiksille asti kaiken muun touhun keskellä :) Toivottavasti nyt vaan lämpimät säät pysyisivät ja aurinkokin näyttäytyisi säännöllisesti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toiselle ihanalle kommentista. :) Pidän peukkuja mekon löytymiselle. Aurinkoa päivään. <3

   Poista
 3. Todella kaunis mekko :). Mekon sävyt sopivat kivasti punaiseen tukkaasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin iloinen mekkolöydöstä.
   Sen sävyt ja kuviointi kiinnittävät heti huomioni.
   Iloa viikkoon. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.