Kun sireenit kukkivat

2. kesäkuuta 2016Hempeän violetit sireenit tuoksuvat kesän kutsulta. Tuoksu herättää myös vahvoja muistoja lapsuuteen saakka. Sellaisia, jotka muistaa elävästi kuin mennyt olisi eilistä. Lapsuudenkotini pihassa ihanan tuoksuiset sireenit muistuttivat joka kevät alkavasta kesälomasta ja koulujen päättymisestä. Ne puhkesivat kukkaan myös aina juuri ennen syntymäpäivääni. Sunnuntaina on taas vuosi vierähtänyt ja tuonut monta uutta rikasta muistoa mukanaan.

Paikat ja kaupungit vaihtuvat, mutta jokin ei muutu. Se on se tunne, jonka kukkien tuoksussa kiteytyy. Se on tuoksu, joka herättää kesänlapsen keväthorroksesta lopullisesti. Nauttimaan kesästä ja ulkona vietetystä ajasta.  Innostun myös keväisin juoksemisesta aina toukokuun lopulla. Lenkkireittien varrella tuoksuu huumaavalta ja tuntuu kuin tienvieret olisivat muuttuneet satumaisiksi.

Kesäinen viikko on ollut samanlainen kuin edeltäjänsä. Päiviin on mahtunut vauhtia ja tekemisen iloa. Huomenna rullaan matkalaukkuni kanssa kohti laivaterminaalia ja Tallinnassa odottavaa ystävää. Tiedossa on hyvää seuraa, juoksulenkkejä, ruokaelämyksiä ja rentoa menoa ilman suurempia suunnitelmia. Ei yhtään huonompi tapa juhlistaa taas yhtä ikävuotta lisää.
I sillkitoppi second hand I hame Rokita
I sandaalit DinSko I laukku vanha aarre I korvikset CobblerinaMisorella

2 kommenttia :

 1. Tää asu on jotenkin tosi ihana, naisellinen ja herkkä. :) Sireenit tuovat miulle mieleen mummolan, siellä kasvoi näitä paljon ja se tuoksu oli aina huumaava. Meidän pihalta pari löytyy, voisi melkein olla useampiakin. :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania tuoksutunnelmia sinullakin. <3
   Mukavaa alkavaa viikkoa. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.