Kietaisuneuleeseen ihastunut

29. kesäkuuta 2016Minut yllätettiin ennen juhannusta. Sain ilmoituksen lähetin saapumisesta kotiovelle, enkä tiennyt yhtään, mitä odottaa. En voi väittää, etten olisi ollut tohkeissani. Paketista löytyi terveisiä Kreikasta Ioanna Kourbelan ihanan kietaisuneuleen ja mökkireissulle mukaan päässeen rantapyyhkeen muodossa. Minulla on jo ennestään samanlainen neule, mutta petroolinsävyisenä. Arvaatte varmaan, että olin yhtä hymyä, kun huomasin, mikä yllätys oli.

Parasta neuleessa on se, että sillä ei ole vain yhtä käyttötapaa. Se muuntautuu hetkessä neuletakin, paidan, boleron tai tunikan eri variaatioihin, vain mielikuvitus asettaa rajat. Eilisen avoselkäisen neuleasun keksin lennossa ennen ulos lähtöä ja siitä tuli täydellinen kesäiltaan. Monikäyttöisyyden ansiosta tähän vaatteeseen ei myöskään kyllästy, sillä sen voi aina löytää uudelleen uusin tavoin. Mikä mahtavinta, nyt minulla on myös mahdollisuus valita värin suhteen.


I kietaisuneule Ioanna Kourbela (saatu) I farkut Pieces I
I vyö second hand I laukku LUMI I loaferit Nio Nio I aurinkolasit Ibero IP.S. Tästä videosta näkee lisää ihania vinkkejä neuleen käyttöön.

Misorella

5 kommenttia :

 1. Aivan mahtava! Kiitos Misorella ♥ Upeat kuvat, ihana fiilis. Elokuussa nähdään ;) t: Mini

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesäillan taikaa. :) Ihanaa alkavaa viikkoa ja elokuussa nähdään. <3

   Poista
 2. Hauska idea tuossa neuleessa, monikäyttöisyys on aina iso etu! Mukavaa viikonloppua Misorella <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ps. tuo video katsottuna tuplanopeudella on aika insane :D

   Poista
  2. Älä muuta sano :D Minäkin tykkään monikäyttöisyydestä. Ihanaa sunnuntaita. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.