Wetterhoffin talossa

29. toukokuuta 2016


Korutyöpajassa vierähti aika siivillä, kun sai itse ideoida ja toteuttaa.


Kirjoitin aiemmin tyttöjenreissusta Hämeenlinnaan, jonka yhteydessä osallistuimme Millan kanssa Wetterhoffin talon toimijoiden järjestämälle bloggaajabrunssille. Aamupäivä alkoi rauhallisella brunssilla, jonka yhteydessä esittäydyimme toisillemme harjoittelemalla prinsessakoulussa hoviniiausta. Muistoksi sai myös valtakirjan. Ihan ensimmäiseksi piti tietysi lähettää kanssa-asukille kuva todistuksesta, että nyt se on virallista. Prinsessa mikä prinsessa.

Aamupäivä jatkui kiertelemällä kauniissa Wetterhoffin talossa eri toimijoiden työhuoneissa ja heidän järjestämissään työpajoissa. Jämähdimme Millan kanssa heti kättelyssä yläkertaan korujen ja laukkujen äärelle pidemmäksi aikaa. Ei varmasti mikään yllätys kellekään. Ihaninta päivässä oli, että näkemisen ja kokemisen ohella pääsi itse luomaan jotain omaa. Hieman olivat sormet ruosteessa, mutta kummasti ne vetreytyivät työpajoissa aamupäivän aikana.Omatekemät korvikset syntyivät huovasta korusuunnittelija Jenni Saksan työpajassa.Maistuvan brunssin kruunasivat ihanan marjaisat Herkkumaan Arctic Berries -hillot.Ystävälle. Äidille. Enolle. Kummitytölle. Korttien talosta löytyy kortti joka tilanteeseen.Kenties maailman söpöimmät rusettinahkalaukut ovat Cobblerinan Sanna Niskasen käsialaa. Iloinen seuralaiseni Milla, jonka kanssa oli kiva kierrellä Wetterhoffin talossa.Bloggajabrunssista vastasivat Wetterhoffin talon oma kahvila 
Café Hoffi, Iittalan Kultasuklaa ja hämeenlinnalainen Konditoria R. Kokko.Jenni Saksa Disignin ja Cobblerinan työhuone kutsuu luokseen.Kieli keskellä suuta Koruverstas Klovan työpajassa.Suunnittelijan omaa mallistoa Jenni Saksa Designin tyyliin.Pikkusitomo Kirjasen galligrafiatyöpajassa pääsi taiteilemaan musteella kauniita kirjaimia. Sanna Niskanen ja Jenni Saksa, joiden työpajoissa katosi aika.Nyt se on virallista. Hoviniiasin prinsessakoulussa itseni prinsessaksi. 
Ihana-lehden työpajassa askarreltiin paperikukkasia kotiin viemisiksi.
Harmi, että ehdimme vain kurkistamaan tähän työpajaan.

Wetterhoffin talo
Wetterhoffinkatu 4, Hämeenlinna
Avoinna arkisin klo 9-17 ja lauantaisin klo 10-14
Wetterhoffin talon toimijoihin voit tutustua tästä. 

Kiitos mukavasta päivästä asianomaisille. 
Millalle myös kiitos allekirjoittaneen kuvista.

Misorella

4 kommenttia :

 1. Voi kun harmitti, että olin lomalla juuri tällöin. Muuten ehdottomasti olisin ollut mukana. Siellä se ihana Kaarinakin teitä opasti ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä mainio päivä, oli ihana päästä tekemään itse. :)

   Poista
 2. Ai vitsi haluaisin oppia kalligrafi kirjoitusta (vai miksi sitä nyt sanotaankaan :D )! Löytyisiköhän jostakin läheltä työpajoja ym. jossa sitä voisi oppia..? Kuulostaa ihan huippu päivälle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän se termi ole aikalailla noin. Kannattaa selvitellä olisiko joitain kursseja, jos yhtään innostaa. Voisi olla kyllä kivaa. Tosin mun tavallinenkin käsiala on niin hirveää, että välillä en saa itsekään selvää. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.