Vappupallo

1. toukokuuta 2016Viime vappuna ostin punaisen sydänilmapallon, eikä onnella ollut rajaa. Kunnes koitti tämä vuosi ja ostin sellaisen pallon, kuin mieli todella teki. Ponipallon ylpeä omistaja tässä moi. Vappuviikonloppu meni muutenkin hymy korvissa. Ihan täytyy ääneen ihmetellä, miten sitä onkin ehtinyt joka paikkaan. Vaikka paljon on tapahtunut, viikonloppu on ollut rentouttava. Pitkät yöunet ovat olleet myös ihana juttu.

Perjantaina suuntasin suoraan töistä taidenäyttelyn avajaisiin, sieltä Korjaamolle Evan ja Manun keikalle, illalliselle intialaiseen, ennakko vappubileisiin ja vielä kanssa-asukin ystävän läksiäisjuhliin. Vapunaattona osallistuimme Mantan etkoille ja vappujuhliin. Välissä piti tietysti käydä valitsemassa vappupallo. Tänään odotellaan kylään vielä mieluista brunssivierasta.

Misorella

8 kommenttia :

 1. Voi kun ihana. Ihan hilkulla oli ettenkö minäkin olisi ostanut. Mulla olisi ollut kaksi vaihtoehtoa. Olisin valinnut joko possun tai kukkasen. Nyt jätin ostamatta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maiju, ensi vappuna sitten. :) Miten voikaan tulla onnelliseksi yhdestä pallosta. :D

   Poista
 2. Iiihaana, jos olisin hankkinut vappupallon, olisi se ehdottomasti ollut ponypallo. Hauskaa vappupäivän iltaa Misorella ihanuus <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa viikon alkua, Tiia. :) Juu, ihan ehdoton valinta. :D

   Poista
 3. Meillä on nyt ponivillitys suuri, olen vihdoin oppinut näiden kaikkien nimet. :D Itse lainasin kuviin tyttären palloa... Hih. Kivaa toukokuun alkua, mitkä kelit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, se voi kuule iskeä vielä uudelleen näin vanhemmiten. :D Aurinkoiset terkut Helsingistä. <3

   Poista
 4. Voi mikä vappupallo - kyllä ponit nyt rulettaa;) Tykkäsin niistä sinun viime vuoden vappukuvistasi hurjasti - mutta tykkään näistäkin vaikka tunnelma onkin toinen.
  Ja asu on pähee. Upea!
  Aurinkoista toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Lady. :) Hieman nauratti kulkea koko mustissa iloisen värinen vappupallo kädessä. :D

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.