Kahvikissat Café Köketissä

17. toukokuuta 2016Viikonloppuna on ihana istua ystävän kanssa kahvikupin äärelle ja vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Olen käynyt joskus ennenkin Café Köketissä, mutta olin ihan unohtanut kuinka hurmaava paikka on. Jokaista pöytää koristavat kukka-asetelmat inspiroivat ottamaan kotanakin ilon irti erilaisista pulloista ja laseista. Kauniin kukkameren lomassa maistuu myös kahvi ja herkut. Tuntuu kuin olisi kahvilla kukkaniityn keskellä, sillä erolla tosin, että istuu mukavasti kahvilan penkeillä.

Sateinen kevätpäivä johdatti viikonlopun museokävijät lähikahvilaan. Café Köket kruunasi ehdottomasti kivan päivän. Tällä kertaa keskityimme kahviin ja kuulumisten vaihtoon, mutta kukkien lomaan täytyy palata vielä herkuttelemaan. Mikä parasta Helsingin kaupunginmuseo on ihan vieressä, jos haluat nauttia samalla reissulla sekä kulttuurista että hemmotella makuaisteja.

Köket tarjoilee niin aamupalaa, lounasta kuin illalla skandinaavista ruokaa lautasannoksia. Vinkiksi myös tuleviin viikonloppuihin, mikäli etsit kivaa brunssipaikkaa, tiedät minne suunnata. Köket tarjoilee nimittäin brunssillaan runsaasti myös maidottomia ja gluteenittomia herkkuja. Täydellistä.


Aleksanterinkatu 28, Helsinki
Avoinna arkisin klo 8-19, la 8-19 ja su 10-17
Viikonloppubrunssit la-su klo 10-15

Misorella

8 kommenttia :

 1. Vitsi miten ihania kuvia! Enpä ole itse kahvilassa käynyt vaikka Sugarilla on tullut käytyä monet kerrat, täytyypä ensi kerralla nauttia kahvi samalla. Ihanaa päivää ja oli niin kiva nähdä viimeksi. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä Tiia, nyt otat mission käydä kahvittelemassa. :) Ihanaa viikon jatkoa.

   Poista
 2. Kivasti kuvattu juttu :). Näyttää rennon tyylikkäältä paikalta. Kukat niin viehättäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että jutusta sai irti. Olin ihan lumoutunut kukkamerestä. :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, Köket on niin kuvauksellinen paikka. :)

   Poista
 4. Ihanan rennon oloinen paikka! Tykkään näistä sun kuvistas kyllä todella paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että hyvä mieli välittyy kuvien kautta. Meillä ainakin hurahti aika vaihtaessa kuulumisia kauniissa miljöössä. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.