Juhlan täyteinen viikonloppu

9. toukokuuta 2016On ihan uskomatonta kuinka lämmin viimeisen viikon aikana on ollut, vaikka on vasta toukokuun alku. Viikonloppuna juhlittiin auringonpaisteessa niin kummipoikaa kuin omaa äitiäni. Lauantaina sylikummi selvisi tehtävästään, vaikka miettikin välillä, että miten vauvoja pitikään taas pitää sylissä.

Miten lapset kasvavatkin niin nopeasti, että harjoittelukappaletta ei ole ollut vähään aikaan saatavilla. Tosin luulen, että kummipojasta tulee jalkapalloilija, sen verran ketterää jalkatyötä kaveri piti yllä kastejuhlan ajan. Hienosti selvittiin kuitenkin, molemmat.
Sunnuntaina herkuteltiin yhdessä muun Suomen kanssa äitien kunniaksi ja otettiin vanhoilla kotirappusillani nauravaisia äiti/tytärkuvia. Vaikka viikonloppuna tapahtuikin paljon kivoja ja muistorikkaita asioita, keskityin siinä välissä hyvällä omalla tunnolla myös nukkumiseen ja herkutteluun.

Viimeisimmästä piti huolen äiti, joka odotti tuhlaajatytärtä kotiin pitkästä aikaa. Äitiä ei ole koskaan päässyt yllättämään äitienpäivänä, hän on aina askeleen edellä muita. Kuulostaa ehkä hassulta, mutta hän on niitä äitejä, joita palkitsee eniten se, että hän saa olla huomion keskipisteenä kestitsijänä. Arvata saattaa, että kotiin päin ajeli kaksi varsin kylläistä matkalaista.
Meillä on äidin kanssa 42-vuotta ikäeroa ja välillä hirvittää, miten nopeaa aika juoksee tässäkin suhteessa. Ihmiselämän rajallisuudesta kertoo myös se, että vaikka mieli on vielä terävä, kroppa ei ole enää samassa terässä. Askel hidastuu, vaikka kädet loihtivatkin edelleen herkkuja maisteltavaksi. Yksi asia ei kuitenkaan hyydy. Se on huumorintaju, joka saa suupielet korviin asti.

Mukavaa alkanutta viikkoa. 

Misorella

6 kommenttia :

 1. Ihana tuo alin kuva. <3 Täälläkin mentiin ristiäistunnelmissa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis nimi tuli teidän nuoremmalle prinsessalle. :) Ihania kuvia myös juhlista. <3

   Poista
 2. Ihana mamisi (muspus) T:jenska

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kyllä se teidänkin mutsi on aika mainio. <3

   Poista
 3. Ihana tunnelma tuossa viimeisessä kuvassa! <3

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.