Heijastuksia

20. toukokuuta 2016Sinne meni taas. Yksi työntäyteinen viikko. Miten sitä voikaan oppia joka viikko uusia asioita ja tykätä työstään niin paljon. Viikonloppunakin on tiedossa jotain kivaa, sillä suuntaamme huomenna Millan kanssa tyttöjenreissulle Hämeenlinnaan. On tätä jo odotettukin. Kuvissa eilisen asukokonaisuus, jossa kävin näyttelyn avajaisissa Telakkarannassa. Tykkään näistä kuvista erityisen paljon, sillä miljöö heijastuu ikkunoista ja peililaseista.

Kaikkihan sen tietää, että koskaan ei voi omistaa liikaa mustia mekkoja, ne ovat aina tyylikkäitä. Tämän kesän lempparimekko taitaakin olla pikkumusta. En myöskään voinut vastustaa hopeisten lenkkareiden vetovoimaa, vaan tilasin sellaiset kesän iloksi. Jännä myös miten hopeiset kengät pehmentävät muuten niin mustan kokonaisuuden paljon valoisammaksi. Ainoa huono puoli on, että tykkään kengistä niin paljon, että pelkään kuluttavani ne kohta puhki.


I mekko Ioanna Kourbela (saatu) I nahkatakki Zara I lenkkarit Ellos I aurinkolasit H&M IHyvää viikonloppua!

Misorella

2 kommenttia :

 1. Hauska kun juuri törmäsin Strictly stylessa samaan kuvauslokaatioon samana päivänä, on kyllä hieno! :) Ihanaa Hlinna-viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa, että tässä miljöössä on saattanut yksi sun toinen kuvata. :D
   Hämeenlinnassa oli kivaa, Milla on niin ihana.
   Mukavaa viikon alkua. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.