Color WOW - hiusten tyvikasvu piiloon

18. toukokuuta 2016Tyvikasvu ei ole koskaan värjättyjen hiusten parhaimpia puolia. Ei ainakaan silloin, kun oma tyviväri on sukua rotalle ja pituuksia koristaa säihkyvä punainen. Olen todella iloinen siitä, miten punainen kestoväri pysyy nykyään hiuksissani intensiivisen värisenä.

Viime kampaamokäynnistä on vierähtänyt jo reilu kaksi kuukautta ja sävyä ei ole päivitetty kuin kerran sävyä kirkastavalla värihoitoaineella. Tyvikasvu ei sitten näytäkään yhtä hyvältä. Kampaajalle pääsyyn on vielä kaksi viikkoa, joten tarvitaan kauneuskikkoja arjen pelastajiksi. Viime viikkoina olen kokenut käteväksi avuksi Color WOW -tyviväripuuterin, joka levittyy helposti tyveen siveltimen avulla.Yllä lähtötilanne aka komea tyvikasvu.Yllä kuvan vasemman puoleinen tyvi on peitetty Color WOW -tyviväripuuterilla.
Käytössäni on punainen sävy, joka sulautuu aika kivasti hiusväriini, vaikka pientä eroa onkin nähtävissä latvaväriin. Sävyn sulautuminen perustuu siihen, että siinä on seitsemää eri väripigmenttiä ja valoa heijastavia partikkeleita, joiden ansiosta lopputuloksesta ei ole nähtävissä turhan räikeitä rajoja.Rotta sai päällensä suojavärin.


Tyvisävyssä on erityisen hyvää, että se on vedenkestävä. Hiuksista se lähtee pois shampoopesulla. Tuotteesta ei olekaan muuta vaivaa kuin, että sitä täytyy käyttää jokaisen hiuspesun jälkeen. Lopputulos kuitenkin palkitsee. Color WOW -valikoimassa on saatavilla punaisen lisäksi sävyt blondi, platinan vaalea, vaaleanruskea, ruskea, tummanruskea ja musta. Tyviväripuuteri lupaa lisäksi peittää myös harmaat hiukset.

Suosittelen, niin helppoa ja kätevää.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.