Relove ❤

13. huhtikuuta 2016Huomenna avautuu Töölöntorin kulmalla ihastuttava Relove, jonka avarasta tilasta löytyy niin second hand -aarreaitta, herkkuja tarjoileva kahvila kuin pop up corner täynnä uutuustuotteita. Hallitusti eri elementtejä yhdistelevä Relove on Noora Hautakankaan ja Reetta Mannisen yhteinen toteen käynyt unelma, josta tulee varmasti jatkossa olemaan monen putiikissa vierailevan päiväuni.

Myönnän, että ainakin itse olen menetettyä naista, sillä liike löytyy kotimatkani varrelta. Saattaa olla, että yksi taikasana oli myös kuulemani sana: raakakakku. Sitä on kuulemma tarjolla kahvilassa, joka keskittyy lisäksi luomu- ja lähituotteisiin. Isot ikkunat tuovat valoa tilaan ja käytävillä on reilusti tilaa kulkea ja katsella. Relove on kauniisti sisustettu ja tuotteiden esillepano on harmoninen.

Kahdessa kerroksessa on kivasti tilan tuntua ja erityisesti second hand -rekit houkuttelevat selaamaan henkaririvistöjä. Vinkkinä kerron, että Relovesta voi varata myös itselleen oman myyntipaikan. Ilahduin, kun huomasin, että secon hand -osastolta voi tehdä todellisia merkkilöytöjä, eivätkä hinnatkaan huimaa päätä.

Putiikin Pop up cornerista on esillä kausittain vaihtuvia tuotteita, kuten luomukosmetiikkaa, asusteita, sisustuselementtejä ja muotia. Relove on kokonaisuutena varsin onnistunut niin viihtyvyydessään kuin visuaalisuudessaan. Mikä parasta, putiikki on auki seitsemänä päivänä viikosta ja avoinna arkisin ilta kahdeksaan. Usein nimittäin harmittaa, että moni putiikki sulkee ovensa liian aikaisin toimistotyöläisen näkökulmasta.
Relove
Sandelsinkatu 6 / Töölöntori
00260 Helsinki

Avoinna arkisin:
Shop 10:00-20:00 /  Cafe 6:45-20:00
Lauantaisin 9:00-17:00

Reloven sivuille pääset tästä

Misorella

6 kommenttia :

 1. Ihana paikka ja ihana Reetta. Pakko mennä käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan I H A N A. Olen nyt viikonlopun Lahdessa,
   mutta ensi lauantaina tiedän mihin suuntaan aamukahville. :)
   Ihanaa viikonloppua Tiia! <3

   Poista
 2. Oi kuinka ihanan näköinen paikka! Tällaisia paikkoja lisää kiitos ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, oli erittäin tervetullut Töölön piristys. :)

   Poista
 3. Ihana paikka :) Pitikin tulla jo avajaispäivänä, mutta meni toisen menon kanssa päällekkäin :) Joten pitää käydä nyt loman aikana kunnon visiitillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ja ajan kanssa tietysti. :D
   Aivan ihana paikka! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.