Lennokas kevät

27. huhtikuuta 2016Tämä kevät on omannut varsin nopeatempoiset siivet ja erityisesti huhtikuu on ollut lennon huipentuma. PR-ihmisen rakkaus työhönsä on syventynyt samaan tahtiin, kun päivät ovat valaistuneet. Arki on ollut varsin lennokasta ja päivät ovat venyneet pitkiksi. Huomaan, että kaipaan omaa aikaa ja rauhaa entistä enemmän. Hektisyys on vaatinut vastapainoksi istuntoja ihan vain oman itsensä kanssa. Joskus täytyy vain olla, hengittää syvää ja maalata mielenmaisemia.

Kiire vaatii vastapainokseen harmoniaa. Olen miettinyt, mikä saa minut onnelliseksi tai rentouttaa. Hieman tosin vaaditaan vielä ryhtiliikettä, että soisin itselleni enemmän sellaisia hetkiä. Viime aikoina hyvää mieltä ovat kuitenkin tuoneet herkuttelu viinilasin äärellä ystävien kanssa, kotona reseptien ideointi ja toteutus, hassut videopätkät, leffat sohvalla pötköttäen, meikkileikit ja kauneushoidot omassa kylppärissä.

Yhtä kuitenkin kaipaan, nimittäin liikunnan mukanaan tuomaa hyvää oloa ja energiaa. Välillä vain tuntuu, että aika (tai sen vähyys) ei ole ystävä tämän kaipuun kanssa. Tiedän kyllä, että mikään ei estä minua aloittamasta, kaiken voi suunnitella ja aikatauluttaa.

Kenties pelkään, että heittäydyn liikunnan hurmaan turhankin intensiivisesti tai blogille jää yhä vähemmän aikaa. Minulla, kun on paha tapa tehdä kaikki täysillä tai ei ollenkaan. Kenties se on seuraava kasvun paikka. Opetella haalimaan arkeen hyvän olon hetkiä pitäen samalla itsestään huolta, ilman, että lapaset karkaavat käsistä heti alku metreillä.
I paita Marc O'Polo I liivi H&M I nahkatakki Zara I farkut Pieces I
I vyö second hand I laukku Olympus I nilkkurit Marc O'Polo IMisorella

6 kommenttia :

 1. Tiedän tunteen, niin ajanpuutteen kuin liikunnan ilon ja täysillä tekemisen. Minä menen askelkyykyillä leikkipuistoa ympäri ja raahaan kahvakuulaa pihalle aina tilaisuuden tullen, kun aikaa oikein muuhun ei ole. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä oot kyllä ihailtavan idearikas ja tehokas. On mahtavaa, miten löydät kiireisen arjen lomassa hetkiä treenata, vaikka sitten siellä leikkipuistossa. <3

   Poista
 2. Oi miten kiva asu ja upeat kuvat! Mulla kanssa sama ongelma liikunnan ja ajanpuutteen kanssa, uskon että se on vaan pakko priorisoida :/ Kivaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulen, että pitää ottaa kalenteri kaveriksi. Tulisi kenties liikuttua, jos ne olis merkattu edes viikko-ohjelmaan. Täytyypä kokeilla. :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat. Hektinen arki on aika ikävää. Mä niin tiedän. Sitten tulee se päivä, kun ei ole mitään ja tuntuu, että silloin ei pysty tekemäänkään yhtään mitään. Hyvää vappua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän niin tuon tunteen, täälläkin on monena iltana oltu tekemättä mitään. Välissä onkin sitten taas menty tukka putkella. :D Hyvää Vappupäivää. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.