Avonin meikkihaaste - Ruusuinen kevätmeikki

11. huhtikuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Olen miettinyt, että olisi ihana päästä joskus mukaan meikkihaasteeseen. Ilmeisesti haaveet toteutuvat. Ette arvaa kuinka iloinen olin, kun minut kutsuttiin mukaan Avonin kevätmeikkihaasteeseen. Sen myötä sain ihanan paketillisen meikkejä ja haasteen luoda valitsemani kevätmeikkilookin. Valintani oli Ruusuinen kevätmeikki, jonka herkulliset marjaiset sävyt sopivat parhaiten punaisten hiusten kaveriksi.

En muista koska olisin viimeksi innostunut jostain näin paljon! Kun avasin ensimmäisen kerran Avonin lähettämän meikkilaatikon oli suupielet korvissa asti seuraavan tunnin. Haasteen ideana on käyttää lookissa annettuja tuotteita, unohtamatta omaa persoonallista otetta meikkisiveltimestä. Otettuani haasteen vastaan olen myös mukana Avonin kevätmeikkiäänestyksessä, joka avautuu 14.4. Avonin Facessa. Ohjeet osallistumiseen löytyvät postauksen lopusta.

Tein meikkipohjan Avon Nutra Effects Skin Perfecting -BB-voiteella, joka on ihanan peittävä, mutta jättää silti kuulaan pinnan iholle. Toin valoa kasvoille Avon Magix -valokynällä, joka korostaa kasvojen piirteitä, mutta peittää myös ihon värivirheitä.

Kiinnitin meikin silkkisen hienolla Avon Luxe Silken -puuterilla ja Avon CC-kasvopuuterihelmillä, jotka korjaavat ihon sävyä ja antavat lisähehkua kasvoille. Levitin kummatkin tuotteet isolla puuterisiveltimellä kauniin lopputuloksen aikaan saamiseksi. 

Toin kasvoille aurinkoa Avon Luxe Lavish -aurinkopuuterilla, jota levitetään varjostamaan kasvojen reunoja ja lämmittämään meikin sävyjä. Poskia korostamaan levitin posken korkeimman kohdan alapuolelle Avon Luxe Temptation poskipunaa, jossa on ihanan ruusuinen sävy. 
Kulmat muotoilin kauniiksi Avon Perfect Eyebrow -kulmavärillä, jonka paletista löytyy sekä kulmaväri että -vaha. Huolitellut kulmat antavat kehykset silmillä ja tuovat piirteitä paremmin esille.
Silmämeikin pysyvyyden takaamiseksi levitin luomille ennen luomiväriä Avonin vedenkestävää luomiväripohjaa. Se pitää luomivärin paikoillaan ja antaa silmämeikille hyvän pohjan.  
Levitin Avon True Color -luomiväripaletin ykkössävyä kulmaluulle, kakkossävyä koko liikkuvalle luomelle, kolmossävyä liikkuvan luomen keskiosaan ja nelossävyä silmän ulkonurkkaan häivyttäen sävyä luomivakoon. Varjostuksella hain intensiivisyyttä ja muotoa silmille, muuten niin herkässä meikissä. Tehostin vaikutelmaa lisäämällä tumminta sävyä lisäksi alaripsien tyveen. Ripsiin sain tuuheutta ja näyttävyyttä Avon Big & Multiplied -ripsivärillä, joka levittyi ripsiin vaivattomasti.
Viimeistelin Ruusuisen kevätmeikin Avon Ultra Glazewear -huulikiillolla, joka sopi loistavasti silmämeikin värimaailmaan. Meikistä tuli kivan raikas ja tyttömäinen. Ruusuinen kevätmeikki tullaan varmasti näkemään useamminkin kuin kerran allekirjoittaneella tämän kevään aikana. 
Osallistu äänestämällä ihanin Avon kevätmeikki:

Avon Cosmetics Finlandin Facebook-sivuilla voi äänestää 
kaikkia meikkihaasteessa mukana olevia keväisiä meikkilookkeja 
14.4.-4.5. välisenä aikana.
Äänestäneiden kesken arvotaan Avon-palkintoja.
Olisi mahtavaa, jos saisin äänesi. :)
Ruusuisessa kevätmeikissä käytetyt tuotteet: 

Avon Nutra Effects Skin Perfecting -BB-voide - sävy Light
Avon Magix -valokynä - sävy Illuminating Light
Avon Luxe Silken -puuteri - sävy Fair Silk
Avon CC-kasvopuuterihelmet
Avon Luxe Lavish -aurinkopuuteri
Avon Luxe Temptation poskipuna - sävy Show Stopping Pink 
Avon Perfect Eyebrow -kulmaväri - sävy Soft Brown
Avon vedenkestävä luomiväripohja - sävy Light Beige
Avon True Color -luomiväripaletti - sävy Berry Love
Avon Big & Multiplied -ripsiväri - sävy Black
Avon Ultra Glazewear -huulikiilto - sävy Mulberry

*Avon-tuotteet saatu blogin kautta. 
P.S. Avonin verkkokaupan löydät täältä.

Misorella

4 kommenttia :

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.