Kevään valo

31. maaliskuuta 2016Tuntuu, että kevät herättelee aisteja ja inspiroi, mutta saman aikaisesti olo on väsynyt. Olenko ainut, josta tuntuu tuolta? Kuherruskuukausi tämän vuodenajan kanssa ottaa voimille lisääntyneen valon vuoksi. Auringonpaiste ja valoisuus tuntuu kuin pieneltä shokilta talven pimeyden jälkeen. Hassua, miten suren syksyisin juuri valon katoamista, mutta keväällä sama ilmiö vaatii totuttelua.

Toisaalta en voi kieltää, etten olisi iloinen valoisien aamujen ja iltojen vuoksi. Muutaman viikon alkushokista selvittyäni auringonpaiste saa hymyn huulille ja iltaisinkin jaksaa huomattavasti paremmin puuhailla kaikkea. Kaukana on se tunne, kun työpäivän jälkeen astuu ulos pimeyteen. Valoisuuden myötä on erityisen ihanaa, että asukuvatkin on mahdollista ottaa töiden jälkeen. Eikä tarvitse pelätä, että aurinko karkaa ihan heti mailleen.I neule Boomerang* I hame Gant* I lenkkarit Ellos* I *lainattu kuvauksiin I


Kuvat: Sarah
Editointi: Misorella

Misorella

8 kommenttia :

 1. Ihanan eloisia ja kauniita kuvia <3 :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia. Näistä tuli oikein hyvälle tuulelle. Ihanuus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että hyvä mieli tarttuu. Niin oli tarkoituskin. :)

   Poista
 3. Upeita kuvia!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaihteeksi vähän raikkampia ja iloisempia kuvia. :)

   Poista
 4. Ihastelin jo instagrammin puolella ensimmäistä kuvaa, nämä ovat todella upeita! Hauska muuten tuo hameen sisähelman sinisyys, ihana yksityiskohta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hame on aivan ihana, tykkäsin itsekin tuosta sinisestä sisävuoresta. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.