Ioanna Kourbela SS16

6. maaliskuuta 2016Kevään valo on ihmeellinen, se lakaisee talven harmauden valokeilallaan. Kirkkaus muistuttaa tulevasta kesästä, se on lupaus lämmöstä ja valoisista öistä. Valo inspiroi myös pukeutumisessa. Asujen herkkä vaaleus on kontrasti talven tummanpuhuvuudelle ja ihoa hyväilee kevyiden kankaiden kosketus.

Ioanna Kourbelan SS16-mallisto leikittelee myös näillä elementeillä. Uutta mallistoa katsotaan tällä kertaa valoa heijastavan kaleidoskoopin kautta, ihastuen symmetrisiin kuvioihin. Geometristen muotojen tanssi toistuu Kaleidoscope-malliston printeissä, harkituissa kuvioissa ja leikkauksissa.
Omaa silmääni viehättää Kourbelan pettämätön tyylitaju. Ihailen rohkeutta tehdä oman näköistä muotia. Sellaista, joka yllättää joka kerta. Muotojen harmonia ja yksityiskohtien näyttävyys kulkee rinta rinnan, luoden tyyliteltyjä ja graafisia linjoja. Asujen läpinäkyvät elementit leikkivät valon kanssa materiaaleissa, jotka liike puhaltaa henkiin.
Olen miettinyt voiko suunnittelijan kädenjälkeen rakastua. Uskottava se on, kun joku tekee lähtemättömän vaikutuksen. Yksi tyylini kulmakivi on tämän suunnittelijan kädenjälki. Kun on löytänyt jotain hyvää, siihen panostaa mielellään. Olen ollut harvalle vaatemerkille uskollinen, mutta tähän olen rakastunut.
Tiedustelut Suomessa: minikai@minikai.fi

Kuvat: Ioanna Kourbela pressikuvat

Aikaisemmat postaukset mallistoista löydät AW14 / SS15 / AW15.


Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.