Ihanan helpot chlorellatabletit

24. maaliskuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saadun tuotteen.Täällä on koettu tällä viikolla varsinainen ahaa-elämys Foodinin Chlorellatablettien* kanssa. Nyt on pakko kysyä kuinka monelle on tuttua hienon hieno chlorellapöly keittiöntasolla, kun teette smoothieta? Sanokaa nyt ihmeessä, että en ole ainut pahimman luokan koheltaja.

Olen usein miettinyt, miksi muuten niin mahtavan chlorellajauheen täytyy olla niin hienojakoista, että se pöllähtää pienestäkin virheliikkeestä minne sattuu. En ole aiemmin tajunnut tablettien hienoutta käyttömukavuuden osalta. Ei sotkua, vain käytännöllisyyttä ja kaikki hyvä tiivistettyinä tabletteihin.
Arvata saattaa, että olen lisännyt chlorellatabletteja smoothien kaveriksi, mutta kiireessä olen napannut ne veden kera. Suositeltu aloitusannostus on 3-6 tablettia päivässä ja määrä voi kasvattaa aina 10-15 kappaleeseen asti. Tabletteja on kätevä kuljettaa myös mukana vaikka viikonloppureissulle, ilman pelkoa sotkusta. Alta löytyy smoothievinkki, jossa on mukana chlorellatabletteja.


Energiasmoothie

1dl pakastemangoa
1/2 limen mehu
Loraus vettä
Päärynä
Kiivi kuorineen (poista kovat kannat)
Foodinin Chlorellatablettia*
Loppuun vielä pieni tietoisku chlorellasta. Vitamiineja, mineraaleja, amino- ja rasvahappoja sekä proteiinia sisältävä Chlorella Pyreneidosa on yksisoluinen makean veden levä. Foodinin luomulaatuista chlorellaa viljellään Kiinan luoteisosassa, Sisä-Mongolian rajalla. Viljelyveden puhtauden takaa, että sen on 300m syvyydestä, eikä se sisällä silloin raskasmetalleja ja saasteita. 

Levä sisältää mm. A-, B1-, B2-, B6-, C-, E-, ja K-vitamiinia, kalsiumia, magnesiumia ja rautaa. Yksi ruokalusikallinen chlorellaa riittää päivittäisen raudan ja kalsiumin tarpeen tyydyttämiseen. Chlorella sisältää lisäksi entsyymejä, jotka auttavat ruoansulatuksessa. Miettikäähän, mitä kaikkea elimistölle tarpeellista on tiivistettynä muutamaan chlorellatablettiin.

*Foodinin Chlorellatabletit saatu blogin kautta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.