Se oikea mekko

17. helmikuuta 2016Kerroin viikonlopuna suuntaavani juhlatunnelmiin. Kävi se perinteinen, vaatekaapissa ei ollut muka mitään päälle laitettavaa. Totesin, että osa rakkaimmista vaateyksilöistä tarvitsi ehdottomasti taukoa, jotta ne voisivat löytää käyttötilaisuutensa myöhemmin uudelleen.

Myönnetään, tuskailin myös lisäkilojen mukanaan tuomasta istuvuusongelmasta, enkä voinut valita harmikseni vain fiiliksen mukaan. Vedin lopulta päälleni tuttua ja turvallista. Naisen mieli on kuitenkin kaikessa spontaanisuudessaan ailahtelevainen. Olin kerrankin ajoissa liikenteessä ja matkalla etkoille piipahdin yhden pysähdyksen taktiikalla mekkokaupoille.
Ajattelin, että oikea löytyy, jos niin on tarkoitettu. Muussa tapauksessa mennään sillä, minkä asun kotona valitsin. Mielessäni oli hyvin selkeä mielikuva mustasta mekosta, jossa pitäisi olla näyttävyyttä ja särmää naisellisuutta unohtamatta. Mikään muu ei kelpaisi, ei mitään sinne päin variaatioita. Mekon pitäisi olla sellainen, että se huutaa tulevan käyttäjänsä nimeä.

En tainnut montaa metriä ottaa askelia, kun pylvään takaa pilkisti jotain, mikä veti puoleensa. Tuntui melkein uskomattomalta tehdä löytö heti alku tekijöissä. Miettikää nyt, kuinka moni oikeasti löytää juuri silloin jotain tiettyä vaatekappaletta, kun sitä etsimällä etsii! Joko se on omalta osaltani huonoa ostoskarmaa, mutta harvemmin käy tuuri.I mekko Zara I housut Noisy May I nilkkurit Marc O'Polo I


Kuvat: Sarah
Editointi: Misorella


Onni kääntyi kuitenkin tällä kertaa. Iloa ei hyydyttänyt edes lauantai-iltapäivän sovituskoppijono. Aikaa ei ollut paljon, joten päätin elää rohkeasti ja nappasin mekon mukaan sovittamatta. Mietin, että ainahan mekon voi palauttaa, jos se ei lunasta odotuksia. Myötätuuli oli kuitenkin suotuisa ja totesin tyytyväisenä mekkoa sovittaessani, ettei se ei todellakaan kutsunut luokseen turhaan.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Onpa kaunis mekko! <3 Aivan ihanat nuo yksityiskohdat ja malli sopii siulle todella hyvin. ^^ Kaunis olet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Mekko kolahti heti ensi silmäyksellä. :)

   Poista
 2. On hieno ja ne lisäkilot ovat varmaan rikki menneen vaa'an jekku, näytät niin hoikalta ja tyylikkäältä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oot kyllä mahtava, kiitos tsempistä! <3 Melkein uskoisin itsekin kuvia katsoessani, ettei mikään ole muuttunut. Ellei olisi tarvinnut siirtyä vaatteissa isompiin kokoihin. No tämä on vain yksi vaihe, onneksi aina voi ottaa itseään niskasta kiinni.:D

   Poista
 3. Wautsi mikä mekko! Ja onpas ihanan persoonallisia kuvia! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tää kommentti ilahdutti tosi paljon. Tuo kyllä tervetullutta vaihtelua, kun kuvaa välillä jonkun toisen kanssa kuin tutun ja turvallisen kanssa-asukin. :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.