Nahkatakki

13. helmikuuta 2016Äkkiä on tämäkin viikko kääntynyt kohti viikonloppua. Kuvissa näkyy viime viikonlopun Haikko-tunnelmia. Ei ollut ihan nahkatakkikeli, mutta en malttanut olla kuvauttamatta Zaran alesta löytynyttä takkia. Olen pitkään etsinyt oman näköistä nahkatakkia, sellaista, jossa on asennetta ja kivat yksityiskohdat. Oikea löytyi tietysti silloin, kun sitä vähiten etsin.I nahkatakki Zara I toppi Y.A.S. I housut Marc O'Polo I


Kuvat: Sarah
Editointi: Misorella


Tiedätte, miten olen iloinnut hyvästä työtiimistämme. Kenties parasta on kuitenkin se, että olen löytänyt joukosta myös blogisiskon, joka on sekä rautainen työpari, mutta jakaa myös innostuksen bloggaamiseen. Oli erityisen kiva päästä kuvaamaan pitkästä aikaa toisen bloggaajan kanssa. Käykäähän kurkkaamassa kauniin Sarahin sivut ja kuvat Haikosta. 

Työviikko jatkuu omalta osaltani vielä tänään iltatapahtuman myötä, mutta tiedossa on myös rentoutumista ja hauskanpitoa. Eilen istuin iltaa entisten työkavereiden kanssa, tänään nautin nykyisten seurasta. Nappaan vielä kainaloon serkkuni ja ilta kuulostaa entistä hauskemmalta!

Hyvää viikonlopun jatkoa!

Misorella

6 kommenttia :

 1. Oi kuinka kaunis asu :). Kivasti sopivat yhtiin karhea nahkatakki ja hempeä paita :).

  Mukavaa viikonloppua ja ystävänpäivää! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana! <3 Ihanaa viikon alkua! Onneksi ystävänpäivä on joka päivä! ;)

   Poista
 2. Kaunis takki, kauniita kuvia ja kaunis nainen! :)

  VastaaPoista
 3. Ihana tämä asu ja todella kaunis ympäristö kuville! <3 Nahkatakit ovat täälläkin kaivettu kaapeista jo, kohta kevät alkaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus simppelit jutut ovat kauniita. <3 Täälläkin odotetaan kevättä! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.