Ihonhoitolöytö - Image Skincare

7. helmikuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita ja palveluita.


Kotiin viemiseksi saatu Post-Treatment -kotihoito-kit riittää reilu viikon kotikäyttöön.  


Bloggaaminen on tuonut tullessaan monia mukavia asioita. Sen lisäksi, että olen saanut vuosien varrella ihania bloggaajakavereita, olen kiitollinen, että olen päässyt testailemaan erilaisia tuotteita ja palveluita.

Siitä on ollut se etu, että tutuksi ovat tulleet sellaisetkin kauneudenhoitotuotteet, joita en muuten olisi välttämättä ikinä kokeillut tai löytänyt oma-aloitteisesti. Näiden joukosta on löytynyt omia suosikkeja, joista osa on päätynyt pysyvästi omiin kauneudenhoitorutiineihin ja myös tänne blogin puolelle.

Olin erittäin ilahtunut, kun sain kutsun Kauneuskeskus Fenixiin testaamaan hellävaraista Signature Facelift -kuorintahoitoa*, joka tehtiin Image Skincare -tuotteilla. Kaikille ihotyypeille sopiva hoito lupaa muuttaa ihon ulkonäön vain yhdellä hoitokerralla!

Niille, joita sana kuorintahoito hirvittää ja tuo mieleen harhaan johtavia kauhukertomuksia, täytyy kertoa, että iho ei punottanut tai ollut ärtynyt hoidon jälkeen. Kasvojen iho näytti sen sijaan terveeltä, sädehtivältä ja kosteutetulta.

Kosmetologi kertoi, että henkilöstä riippuen iholla saattaa tuntua eri tasoista polttelua, kun kasvoille lisätään kerroksittain eri vaikuttavia tuotteita. Itse en juurikaan tuntenut mitään, pientä nopeasti ohi menevää kihelmöintiä lukuun ottamatta.Neljä kasvokuorinnassa käytettyä tuotetta lisätään kerroksittain toistensa päälle.


Signature Facelift -kuorintahoidon vaikuttavia aineita ovat C-vitamiini, Alfa- ja Betahydroksihapot sekä hellävaraiset, mutta tehokkaat entsyymit, jotka lupaavat nopeuttavansa uusien ihosolujen muodostumista, tekevänsä ihosta heti kirkkaamman ja kuulaamman.

Täytyy sanoa, että en voinut väittää vastaan, kun katsoin kauneushoitolassa peiliin puolen tunnin hoidon jälkeen. Tiedän, kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta!

Varsinaisesta hemmotteluhoidosta ei kuitenkaan ole kyse, vaikka itsestäni tuntui ihanalta levähtää hoitopöydälle osaaviin käsiin. Kosmetologi arvioi aina tapauskohtaisesti asiakkaan ihon kunnon ja haastattelee, miten kukin kokee oman ihonsa.

Kosmetologi valitsi minulle Signature Facelift -hoidon, koska mainitsin pakkasten mukanaan tuomasta pintakuivuudesta, satunnaisista iholla kukkivista epäpuhtauksista ja ikääntymisen mukanaan tuomista pienistä juonteista.

Minulle valittu Signature Facelift -hoito kuorii kevyesti ja tuo ihoon tehokkaita antioksidantteja. Aloe vera -pohjainen kuorintaliuos sisältää C-vitamiinia, hydroksihappoja ja entsyymejä, joiden luvataan nopeuttavan solujen uusiutumista.

Uusi Centella asiatica -kantasoluteknologia hoitaa kuivaa ihoa. Hyaluronihappo puolestaan lisää kuivan ihon kosteuspitoisuutta. Kasviperäiset kuona-aineita poistavat ja energisoivat aineyhdistelmät tuovat näkyviä tuloksia jo yhdellä hoitokerralla.Rauhallinen ympäristö ja musiikki takaavat rentoutuneen olon.


Kasvot putsataan hoidon aluksi puhdistusaineella ja valmistellaan iho kuorintahoitoa varten hoitoliuoksella. Kuorintaosuus muodostuu neljästä kerroksesta, jotka lisätään kerroksittain hieromalla kasvoille. Lisätyn kerroksen annetaan vaikuttaa levitysten aikana aina yhden minuutin ajan. 

Kaikki neljä kerrosta poistetaan yhdellä kertaa puhtaalla vedellä ja kasvosienillä, jonka jälkeen iho kosteutetaan seerumilla, kosteusvoiteella, silmänympärysvoiteella sekä huulet huulivoiteella. Asiakas saa hoidon päätteeksi mukaan kotihoito-kitin, joka sisältyy kuorintahoidon hintaan.Kuivan iho pelastus on Ageless Total Pure Hyaluronic Filler -seerumi.


Sain lisäksi kotiin viemisiksi pintakuivan ihon avuksi Ageless Total Pure Hyaluronic Filler -seerumin*, johon olen vallan ihastunut. Seerumi tekee ihosta ihanan pehmeän ja kimmoisan. Levitän sitä kosteusvoiteen alle, joka sitoo kosteuden iholle.

Seerumi on erittäin riittoisaa ja vain yksi pieni pisara riittää koko kasvojen iholle ja kaulalle. Seerumi sisältää kasviperäistä hyaluronihappoa ja lupaa silottaa ja täyttää juonteita. Tuotteessa on myös aprikoosiöljyä, B5-vitamiinia ja E-vitamiinia, jotka ovat tehokkaita antioksidantteja.Saanko esitellä uuden suosikkisilmänympärysvoiteeni: Vital C Hydrating Eye Recovery -geeli.


Sitten päästään uuteen lemppariini! Tiedän, että olen turhamainen, mutta kärsin valitettavan usein turvonneista silmäpusseista. Varsinkin huonosti nukutut yöt ovat omiaan buustaamaan ongelmaa. Aikaisemmin olen löytänyt tasan yhden tuotteen, jolla on ollut lieventävä vaikutus, mutta se löysi nyt voittajansa.

Sain silmäpussien häivyttämisen avuksi testiin Vital C Hydrating Eye Recovery- geelin*, joka kosteuttaa tehokkaasti silmänympärysihoa. Sen lisäksi, että olen kokenut geelin oivaksi avuksi turvotuksen laskemiseen, se vaalentaa tummia silmänalusia. Kolmas ilon aihe on myös se, että geelin sisältämät antioksidantit ja peptidit silottavat ihon ohuita juonteita silmin nähden.

Hellävaraisen Signature Facelift -hoidon hinta Kauneuskeskus Fenixissä on 89€.
Lisätietoa Image Skincare -tuotteista löydät täältä ja hoitoloista täältä.

*Image Skincare -tuotteet ja -kasvohoito saatu blogin kautta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.