Arctic Warriors - luonnon omat soturit

21. helmikuuta 2016

*Sisältää blogin kautta saatuja tuotteita.Moni hyvä asia tulee suoraan luonnosta, niin myös Arctic Warriors -tuotteet. Terveysvaikutteisten shottien aineosat on poimittu Suomen Lapista ja tarkoitettu kehon ja mielen hyvin voinniksi. Sain blogin kautta testiin yksittäispakattuja shotteja, jotka on helppo ottaa mukaan vaikkapa töihin tai treenikassiin.

Hyvän makuiset tehoshotit on kätevä nauttia missä vain, sillä annospussit ovat taittamalla käyttövalmiita. Geelimäisen sisällön voi imaista taitekohdasta parempiin suihin vaikka lenkkipolulla. Soturiperheeseen kuuluu kolme jäsentä: Taistelija, Puolustaja ja Energia.
Taistelija-geelishotti* antaa lisävoimia arjen stressin hallintaan, väsymykseen ja uniongelmien hallintaan. Ruusunjuuresta voimansa saava shotti sisältää lisäksi nokkosta. Kirpeän makea taistelija on myös treenaajan kaveri, sillä se antaa lisää tehoja suoritukseen, mutta myös liikunnasta palautumiseen.

Puolustaja-geelishotti* sisältää nokkosta ja väinönputkea, jotka antavat voimaa ja vastustuskykyä. Sitkeästi jylläävä flunssakausi kaataa ihmisiä, joten lisäpotku vastustuskyvylle ei ole lainkaan pahitteeksi. Lempeän makea ja yrttinen Puolustaja on avuksi myös vahvojen lääkekuurien jälkeen.Energia-hunajashotti* on vatsaystävällinen energian tuoja, joka antaa luonnonmukaisesti kyytiä makeanhimolle. Energia taistelee myös flunssaa vastaan ja antaa puhdasta energiaa liikuntasuorituksiin. Hunajaisen makea shotti sisältää hunajaa, nokkosta ja ruusunjuurta.


Kaikissa Arctic Warriors -tuotteissa on yhtenä vaikuttavana ainesosana nokkonen, joka tekee hyvää verelle. Nokkonen pitää huolto veriarvoista ja laskee verenpainetta. Kaikki shotit on tislattu kasvisöljystä valmistettuun kasvisglyseroliin. Sen ansiosta kaikki kasvien vesi- ja rasvaliukoiset tehoaineet ovat mukana tuotteissa. 

Taistelija ja Puolustaja on pakattu annospusseihin (4g), joita myydään 10 kappaleen paketeissa tai yksittäin. Tuotteista on saatavilla myös lasiset uutepullot (100ml). Energia on pakattu puolestaan hieman isompaan kokoon (15g) ja on saatavilla samalla periaatteella kuin muut tuoteperheen annospussit.

Lisätietoa Arctic Warriors -tuotteista löydät täältä.
*Saatu testiin blogin kautta.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Mielenkiintoisia tuotteita ovat nämä, mukava olisi kokeilla itsekin nuita. :) Muistaakseni messuilla törmäsin näihin ensimmäisen kerran, harmi ettei osunut heidän paikkansa silloin eteen. Onneksi ehtii nyt jälkikäteenkin tutustua tarkemmin kun muistuivat taas mieleen tästä postauksesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että postaus tuli hyvään kohtaan muistuttamaan tuotteiden olemassaolosta. :) Ollaan kummatkin tykätty tehoshoteista kanssa-asukin kanssa.

   Poista
 2. Nuo ovat loistotuotteita - minun suosikkini on tuo hunajashotti, jota tosin en nyt ekopaaston aikaan pysty nauttimaan, kun olen sokerikiellossa. Tai oikeastaan lisätyn sokerin kiellossa joten hunaja saattaisi olla kuin ollakin sallittujen aineiden listalla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä tapauksessa hunajashotti on ainakin hätävara ja hyvä sellainen! ;) Kiva kuulla hyvistä käyttökokemuksista.

   Poista
 3. Puolustajaa maistoin juuri viikonloppuna, kun meinasi viikon flunssa kaataa petiin kokonaan. Tuli kyllä irvistys, maku ei kuulunut suosikkeihini, mutta taisi auttaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ehkä joskus lopputulos on makua parempi. ;)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.