Kiasma

31. tammikuuta 2016Muistatteko, kun mainitsin toiveesta ottaa asukuvia mieluummin sisätiloissa kuin ulkona talvisen sään armoilla? No, olkoon tämä ensimmäinen askel siihen suuntaan. Yhdistimme kanssa-asukin kanssa kulttuurin, taiteen, arkkitehtuurin ja asukuvat.I toppi Y.A.S I bleiseri H&M I tekonahkahousut Vero Moda I
I kengät Marc O'Polo I kameralaukku Olympus I silmälasit 5th Avenue/Instrumentarium IMuutama tunti katosi Kiasman saleissa ja käytävillä kuin itsestään. Kävimme kurkistamassa näyttelyiden ohella myös museon omaan kirjastoon. Mietimme, että tällaisia lauantaipäiviä pitää viettää useamminkin! Asukuvat tallentuivat muistikortilla muun toiminnan ohessa ja kummallakin oli kivaa ihmetellessä näyttelyiden antia.

Tällä hetkellä Kiasmassa voi kokea: 
Face to face 7.2.2016 asti
Eri mieltä 20.3.2016 asti
Marskille kaveri 27.3.2016 asti

Misorella

4 kommenttia :

 1. Hei nää kuvat ovat todella upeita! Olet kyllä tosi upean näköinen näissä kuvissa :) (ja muutenkin!) Kiasmaan saa kyllä uppoamaan hyvin aikaa, me käytiin siellä katsomassa se tottelemattomuus koulutus näyttely (vai mikä se nyt oli?) ja tykättiin tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jani Leinosen Tottelemattomuuskoulu oli kyllä hyvä. Aika menee niin nopeasti, vastahan oli syksy ja näyttely avasi ovensa. Näyttely oli viimeistä päivää auki tammikuun viimeisenä. Kiva kuulla, että tekin tykkäsitte! :) Niin ja kiitos kehuista! Kanssa-asukki kehittyy koko ajan kuvaamisessa. <3

   Poista
 2. Aivan upeita nämä kuvat, jestas kun sie oot kaunis! <3 Kiasmassa pitäisi itsekin käydä jossain vaiheessa, jotenkin on aina jäänyt vaikka kiinnostusta löytyisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, kiitos! <3 Nyt tiedän mihin vien sut seuraavan kerran, kun tuut Helsinkiin! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.