Heleyttä Remington Reveal -kasvoharjalla

5. tammikuuta 2016

 *Sisältää blogin kautta saadun kauneudenhoitolaitteen.Minulla meni viime syksynä ihonhoitorutiinit ihan uusiksi, kun sain lokakuun lopussa testiin Remington Reveal -kasvoharjan*. Kasvojen minuutin kestävästä pesusta on tullut joka iltainen tapa, johon olen jäänyt ihan koukkuun.

Ai miksi? Ensinnäkin epäpuhtaudet ovat vähentyneet kasvojen T-alueelta ja kuollutta ihosolukkoa on muodostunut kasvoharjan käyttöön oton jälkeen aikaisempaa vähemmän. Toiseksi iho tuntuu puhdistetulta ja näyttää silmin nähden heleämmältä, koska sen pintaverenkierto vilkastuu.

Kasvoharjan ohjeissa kerrotaankin, että se puhdistaa ihon 10 kertaa tehokkaammin kuin tavallinen kasvojen puhdistuspesu! Minusta on tuntunut myös, että kasvovoiteet imeytyvät harjan käytön jälkeen paremmin ihoon.
Kasvoharja on käytössä hellävarainen ja siinä on kolme käyttönopeutta, joten jokainen löytää varmasti mukavimman tuntuisen tehon. Laite myös sammuttaa itsensä, jos sillä painaa liian lujaa kasvojen ihoa. Vain minuutti riittää ja laitteessa onkin 60 sekunnin ajastin. Pesuun voi käyttää omaa suosikki kasvojen puhdistustuotetta.

Pesuhetken voi kätevästi jakaa 20 sekunnin osiin: T-alue, kasvojen oikea ja vasen puoli. Laite värisee sen merkiksi, kun aika vaihtaa puhdistettavaa aluetta. Harja pyörii ja värähtelee kasvoilla pesun aikana. Lisäksi pestävällä alueella näkyy kajo harjaosaa ympäröivästä LED-valosta.

Harjasetin mukana tulee kolme harjapäätä. Sensitive-harjaosa sopii päivittäiseen puhdistukseen herkkäihoisille, Massage-hierontaosa elvyttää ihoa ja Normal-harjaosa on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön normaalille, rasvaiselle tai sekaiholle.
Itselläni on ollut päivittäisessä käytössä Normal-harjaosa ja olen käyttänyt kolmosnopeutta kasvojen puhdistuksessa. Massage-osaa suositellaan käytettävän 2-3 kertaa viikossa ja se lupaa kimmoisuutta ja mikroverenkierron parannusta kasvoille. Sen käyttö on jäänyt vähemmälle, mutta voisin kunnostautua asiassa.

Plussaa laitteessa on kaiken muun hyvän lisäksi se, että se on käytössä johdoton. Yhdellä latauksella, kasvoharjaa voi käyttää jopa 30 kertaa. Minun ei ole tarvinnut ladata kasvoharjaa vasta kuin pari kertaa. Sen huomaa kyllä, kun teho alkaa hiipua ennen seuraava latauskertaa. Laite on myös vedenkestävä, joten sitä voi käyttää halutessaan myös suihkussa. Suosittelen lämpimästi!

*Remington Reveal -kasvoharja saatu blogin kautta.
Lisätietoa laitteesta löydät täältä.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Kiitos vinkistä. Tämä lähtee ostoslistalle :)Tällä hetkellä vasrinkin kun talvi ilma ja ilmastointi kuivattaa kasvojen ihon, niin täytyisi saada jotain ryhtiä sen hoitoon, tämä voisi olla se :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että vinkistä oli apua! :) Kannattaa aloittaa ensin hellävaraisimmalla harjalla ja nopeudella ja katsoa mikä tuntuu omalle iholle parhaimmalta vaihtoehdolta.

   Poista
 2. Toi on niin paras. Itselläni on tuo samainen harja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sinäkin tykkäät! Kasvoharja on kyllä ollut omaan mieleeni myös. :)

   Poista
 3. Tää on ihana! Joulupukki toi ja oon jo ihan koukussa tähän!

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.