Vuoden 2015 asukuvat

30. joulukuuta 2015Kulunut vuosi on kohta koettu ja on taas aika katsoa taaksepäin asurintamalla. Vuotta 2015 voi lähestyä asuja tarkastellessa monelta kantilta. Lähdetään kuitenkin ensin liikenteeseen lumisesta alku vuodesta ja tullaan kuvakollaasin myötä joulukuun asuihin.

Pitkään toiveissa ollut kamera päätti blogikuvien oton puhelimella ja toi uusia ulottuvuuksia kuviin helmikuussa. Keväällä valokuvauskalusto sai täydennystä uudella objektivilla, joka toi syvyyttä asukuviin ja innosti myös allekirjoittanutta valokuvaamisen pariin uudemman kerran. Samaan aikaan oma olemiseni asukuvissa muuttui.

Hämmästelin välillä itsekin, olenko se oikeasti minä otetuissa kuvissa. Taisi käydä niin, että aloin löytää sen vireen, jolla halusin tyyliini kantaa ja jakaa muille kuvien muodossa. Pidän siitä, minkä suunnan pukeutumiseni on tänä vuonna ottanut. Siitä on tullut tyylitellympi, unohtamatta kuitenkaan Misorellamaista pilkahdusta silmäkulmassa.
Asukuvistani on vastannut pääasiassa kanssa-asukki, joka on kehittynyt hurjasti kuvaamisessa. Myönnetään, että bloggaajan mäkätykseltä ei vältytty varsinkaan alku vuodesta, kun kuvista puuttui jotain oleellista tai niissä oli jotain, mitä kuviin ei haluttu mukaan.

Parannusta tapahtui kuitenkin koko ajan, niin kameran edessä kuin takana. Voidaankin ynnätä, että viimeisellä vuoden puoliskolla motkotus on vähentynyt ja kanssa-asukkikin on todennut kuvausilmapiirin olevan hyvä. :D
Olen myös oppinut tänä vuonna olemaan rennommin kameran takana myös silloin, kun sen takana ei ole tuttu kotihovikuvaaja. Jollain hassulla tavalla se tuntuu erityisen hyvältä, sillä nuorempana lähinnä vaivaannuin arjen ja juhlan kuvaustilanteissa. Tosin teininä paloi ihan luvattoman paljon filmiä, kun parasta viihdettä oli ystäväni kanssa kuvailla hassuja asuyhdistelmiä. Vieläkin hymyilyttää!

Kuvakollaasi on myös katsaus siihen, miten hiukseni ovat muuttaneet mittaansa ja väriään vuoden mittaan. Sanoisinko, että ehdottomasti parempaan suuntaan!  Maailma hymyilee punatukkaisena ja olo on itsevarma!
Vuosi katsaus pitää niin paljon muutakin sisällä kuin vain asuja tiettyyn vuodenaikaan! Kuvat vievät elettyihin hetkiin ja muistoista tulee lämmin olo. Yllätyn joka kerta kuinka paljon kuvat kätkevät sisälleen tunnetiloja. Sitä muistaa elävästi kylmän tuulen, odottavan fiiliksen päivästä, laskevan kesäauringon lämmön tai onnellisuuden tunteen tiedossa olevasta illasta.

Ei ole mikään yllätys, että lämpimämmän vuoden ajan kuvat ovat enemmistöä ja talvikuukaudet ovat jääneet kuvataltiointeja vaille. Siinä on yksi seikka, jolle toivoisin parannusta. Kenties täytyy alkaa aktiivisesti etsimään kivoja sisätiloja kuvauskohteiksi.
Sellainen katsaus tällä kertaa! Toivon, että tähän aikaan ensi vuonna saan tehdä taas tämän kaltaisen postauksen. Tiedän ainakin, että ensi vuonna haluan panostaa vaatekaappiin, joka on ajaton, harmonisempi, helposti yhdisteltävissä ja sisältää kauniita leikkauksia.

Misorella

6 kommenttia :

 1. Upeita!��
  T: serkku

  VastaaPoista
 2. Ei oo totta, kun eilen tein oman kollasin (129 asua, whaat!), kirjoitin juuri noista tunteista kuvien takana ja mietin sua, koska olit monen alkuvuoden kuvan takana. Ja kirjoitin, kuinka ollaan miehen kanssa kehitytty ja homnattu lisää kuvauskalustoa. Huomiselle ajastettu siis "identtinen" postaus. :D Hienoja kuvia sinulla ja näkee, että niihin on panostettu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Wau, mikä summa asukuvia! :) Talvikuukaudet ja pimeys rajoittavat niin paljon omia asukuvia, että on tyydyttävä pienempään määrään. ;) Luulen, että aika moni summailee vuotta 2015 asukuvien kautta, kiva, etä sinäkin! <3

   Poista
 3. Upeaa kehitystä kyllä kuvissa! :) Mä olen tänä vuonna ihastellut moneen kertaan sun asukuvia ja pelkkien poseerauksien takia. Se näyttää tulevan sulta niin luonnostaan eikä asennot ole mitenkään tönkköjä :). Itse olen sellainen hiiri kameran edessä, että tönköistä seiskelukuvista en varmaan tule ikinä kehittymään:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii, täytyy nyt kuitenkin muistaa, että blogiin päätyy se parhaimmisto. Välillä ei kuule täälläkään tiedä pitäisikö itkeä vain nauraa, kun katsoo omia poseerauksiaan. :D Muistetaan molemmat, että ollaan kuitenkin itse ne omat pahimmat kriitikkomme. Laura, näytät kaunilta asukuvissa! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.