Tunnelmallista joulua!

24. joulukuuta 2015Eilen alkoi joululoma ja suuntasimme kanssa-asukin kanssa kohti Lahtea ja äidin jouluista herkkupöytää. Syksy on ollut tapahtumarikas ja muutamassa kuukaudessa on tapahtunut enemmän kuin koko edellisenä vuonna. Ainakin siltä tuntuu!

Suljin eilen työpaikan oven harjoittelijana, mutta tammikuussa astun ovesta sisään loman päätyttyä työntekijänä, äitiysloman sijaisena. Joulun taika on ollut vahvasti tänä jouluna läsnä ja mieli hyvä. Osittain varmasti siksi, että olen ollut niin iloinen siitä, että olen taas askeleen lähempänä kohti unelmia.

Loppukesästä tehty hyppy tuntemattomaan kannatti, sillä harjoittelupaikasta tulikin työpaikka. PR- ja viestintäala tuntuu omalta, vaikka paljon on vielä opittavaa. Viime viikot ovat olleet erityisen työntäyteisiä ja akut ovat latausta vailla tämän vuoden osalta.

Siksi onkin ihana aloittaa loma hiljentymällä joulun viettoon, keskittymällä herkutteluun ja läheisten seuraan. Eilen paketoitiin vielä viimeisiä lahjoja kissa-assistentin avustukselta ja tonttuiltiin kanssa-asukin kanssa ystävien ovien taakse joulutervehdyksiä.

Tänään sytytetään haudoilla kynttilät poismenneille, kuunnellaan joulurauhan julistus ja kokoonnutaan oman ja enoni perheen kanssa yhteen illanviettoon. Niin on tehty aina, nyt jo 33 vuotta!

Ihanaa joulun aikaa! 

Misorella

4 kommenttia :

 1. Onnea äitiysloman sijaisuudesta! Niin ne asiat tuppaavat järjestymään, hyppy tuntemattomaan voi olla todella palkitseva! Oikein ihanaa ja rauhallista joulua sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne siivet kantaa! :) Rentouttavaa Tapsan päivää!

   Poista
 2. Hyvää joulua ja onnea sijaisuudesta :)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.