Tyynyillä olohuoneen sisustuksesta yhtenäinen

21. huhtikuuta 2015Koti alkaa hiljalleen näyttää ihan kivalle. Olohuoneeseen voi jo päästää jonkun ulkopuolisenkin kurkistamaan. Valitettavasti resursseja ei ole samassa suhteessa kuin sisustusintoa, joten maltilla edetään ja suunnitellaan. Onhan siinä se hyvä puoli, että ei tule ostettua turhia heräteostoksia.
Kanssa-asukin isoisoisän tuolit ovat verhoiltu kauniin petroolinsinisiksi ja ovat sisustuksen katseenkiinnittäjiä. Vähän aikaa sitten meille kotiutui myös uusi sohva, joka kaipasi veroisensa sohvatyynyt seurakseen. Ne pinkit saivat palata takaisin sinne mistä tulivatkin, eli makkariin. Halusin, että tyynyissä toistuu huoneen värisävyt ja ne ikään kuin yhtenäistäisivät tilan.
Vanhana hamstraajana olen opetellut vetämään jarrut pohjaan sellaisen sisustustavaran suhteen, jonka hankkisi vain ostamisen ilosta. Viimeisten kahden muuton yhteydessä olen laittanut paljon turhaa tavaraa kiertoon.

Pelkistetty tavaran määrä ja taulut tilaa kuvittamassa miellyttävät tällä hetkellä omaa silmääni erittäin paljon. Jotain persoonallisia jujuja tuonne voisi vielä sijoittaa sekaan. Sehän sisustamisessa on niin kivaa, että siinä ei voi koskaan olla valmis. Tärkeintä on, että tämä asunto alkaa tuntua yhä enemmän kodilta.

Misorella

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.