The Liebster Award

6. huhtikuuta 2015


Siinä sitä poseerataan blogitaipaleen alkupäässä.  

Se olisi taas haasteen paikka, omani sain Katjalta. Haasteen tarkoituksena on saada näkyvyyttä pienemmille blogeille ja haastaa mukaan alle tuhannen lukijan blogeja. Katja on keksinyt minulle 11 kysymystä. Vastaavasti keksin 11 kysymystä niille, joille heitän haastepallon eteenpäin.


1. Mistä sait idean perustaa blogin?

Ennen omaa blogia kyseinen maailma oli minulle hyvin vieras. Jostain se ajatus kuitenkin löysi tiensä ja innosti oman blogin perustamiseen. Intoni kumpusi halusta kirjoittaa ja kuvata. Muistan kuinka kihelmöivän jännittävää oli rakentaa blogipohjaa ja tehdä ensimmäiset postaukset. Minulla oli kova halu tehdä, mutta koin vaikeaksi rajata blogia jonkin tietyn kategorian alle. Taisin lähteä kulkemaan blogilandian teitä siinä toivossa, että se viitoittaa kyllä reitin.

2. Entä mistä sen nimi kumpuaa?


Mietin blogin nimeä pitkään ja pyörittelin vaihtoehtoja paperilla. Misorella kummitteli sitkeästi eri versioissa. Tuo nimihän on sanaleikki etunimistäni ja kai se tuntui juuri siitä syystä omalta alusta alkaen. Blogini nimi oli alun perin Misorellan tyyliin, ei niinkään muotimielessä vaan enemmän elämäntyyliin viitaten. Viime vuoden elokuussa nimen lisäliite jäi pois ja blogista tuli kirjoittajansa mukaan Misorella.Jotkut eivät osaa lokeroida itseään blogimaailmassa?


3. Mitä seuraat televisiosta?

Meillä ei ole tällä hetkellä töllötintä. Seuraan kuitenkin netistä Areenan kautta suosikkisarjani True Bloodin viimeisen tuotantokauden jaksoja. Kanssa-asukin kanssa katsomme varsin koukuttavaa brittiläistä 60-luvulle sijoittuvaa George Gentlyn tutkimukset -sarjaa.

4. Mikä on lempilehtesi, oletko tilaaja?


En tilaa nyt lehtiä, mutta olen kyllä ollut useamman lehden tilaaja. Ostan tällä hetkellä mieluummin irtonumeroita. Omia suosikeitani kotimaisista lehdistä ovat mm. Olivia ja Gloria. Täytyy myöntää, että muotitoimittaja opiskeluiden yhteydessä olen jäänyt pahasti koukkuun Ranskan Vogueen. Siitä on tullut oma lehtipaheeni eli ns. muotioppikirja, jonka editorialeja selaillaan hartaudella ajan kanssa.

5. Tennarit vai korkkarit?


Ajatustasolla valitsen automaattisesti naiselliset korkkarit. Taidan olla se mekkotyttö, joka kaipaa asun kaveriksi korkeita korkoja. Todellisuudessa ja arjen kiireessä lampsin useimmiten joissakin tennareiden ja korkkareiden välimuodoissa. Ainakin niinä mekottomina päivinä. Vanhemmiten sitä on tullut mukavuudenhaluiseksi. :DKuinka ollakaan tässä kuvassa mennään tennareilla. :D


6. Mihin aikaan palaisit, jos saisit elää viikon elämästäsi uudestaan?


Mietin pitkään todetakseni, että en haluisi palata ajassa taaksepäin. Menneisyys kätkee niin hyviä kuin huonoja hetkiä taakseen. Huonoja ajanjaksoja en halua elävöittää yhtään sen enempää kuin on tarvis. Muisti on nimittäin armollinen ja unohtelevainen. Hyvät hetket kulkevat taas mukana muistoina, sellaisina joiksi aika on ne muokannut. Tuntuu kuin niiden merkitys haalenisi, jos niitä lähtisi jälkikäteen kokemaan. Yritän kovasti opetella, että mieluummin katse eteenpäin kuin taaksepäin.

7. Pelottavin kokemuksesi?


Mieleen tulee Liettuan reissulla sattunut bussin kolhaisu vieressä ajaneeseen henkilöautoon ja sitä seurannut bussimme vauhdikas liukuminen juuri ylitettävän sillan kaidetta kohti. Kaikesta huolimatta selvisimme kaikki pelkällä säikähdyksellä, myös henkilöauton kuski näytti olevan tapahtuman jälkeen jaloillaan. Paikalliset bussit tosin olivat hmmm.. hieman toista tekoa kuin nämä kotimaiset, joten kyllä siinä vauhdin hurmassa tuli kyytiläisillä kylmä hiki.

8. Mieleenpainuvin kommentti blogiisi?

Pienessä blogissa kommentointia on suhteellisen vähän. Mieleenpainuvimmat ovat kuitenkin olleet läheisten kommentit tai muiden myötäeläjien ajatuksista lähtöisin olevat kannustukset.Haaveilija? Kyllä, aina ja ikuisesti. 
Punatukkainen? Vuosien varrella useammin kuin kerran.


9. Suomen kivoin kaupunki?

Porvoo on yksi suosikkikaupunkini. Tykkään erityisesti vanhasta kaupunginosasta, sen tunnelmasta, ajan hengestä ja pikkuputiikeista. Porvoo on viehättävä käyntikohteineen niin kesällä kuin talvella. Kaupunkiin liittyy myös monta hyvää reissumuistoa. Terkut kanssakokijoille!

10. Joulu vai juhannus?

Vaikka olenkin kesän lapsi ja juhannus kuuluu suveen valitsen silti joulun. Minulle joulu tarkoittaa kokoontumista perheen ja lähipiirin kanssa yhteen. Jouluna herkutellaan, nautitaan olosta ja uppoudutaan hyvän kirjan pariin. On myös kiva antaa toisille lahjoja ja paketoida niitä kauniisti.

11. Kuuluuko ensi kesääsi/yleensä festarireissu?


Ensi kesänä kutsuu Provinssi, sillä suuntaamme kesäkuussa serkun kanssa Seinäjoelle. Viime suvena ensi kerran koettu ja nyt taas elokuussa järjestettävä Flow houkuttelisi myös. Harmi vain, että festarielämä on aika tyyristä riemua, vaikka antaakin toki kokijalleen paljon.Kesä! Minulla on sinua ikävä!

Haastan seuraavat blogit, toivottavasti otatte kopin:

Kysymykseni haastetuille:
1. Tarina blogisi ja sen nimen taustalta?
2. Soittolistasi ykkösenä juuri nyt?
3. Asia, joka tekee sinun arjestasi juhlaa?
4. Lempi putiikkisi?
5. Taito, jonka haluaisit oppia?

6. Kotiin liittyvä projekti, jonka aiot seuraavaksi toteuttaa?

7. Hymyn huulille nostava seikkailu lapsuudestasi?
8. Mikä oli viimeisin elokuva, jonka katsoit?
9. Yllättävin tai hauskin sisustuselementti kodissasi ja sen taustatarina?

10. Suosikkikäyntikohteesi kotikaupungissasi?

11. Kolme asiaa, jotka haluaisit kokea tulevana kesänä?

Misorella

14 kommenttia :

 1. Heippa, kiitos haasteesta, teenkin sen heti tänään! Selailin blogiasi enemmän ja ihanalta näyttää, ja kiva lukea vastauksia kysymyksiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että lähdet mukaan. :) Voi kuinka mukavaa, että viihdyit blogini parissa. Ihanaa viikkoa sinulle! Täytyy käydä kurkkaamassa vastaukset, kun ne ilmestyvät blogiisi. :)

   Poista
 2. Kiitos ❤. Minäkin otan haasteen vastaan 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ole hyvä! Ihanaa, että olet mukana! :) Iloa viikkoosi! <3

   Poista
 3. Oii! Kiitos haasteesta, minulla on muutama muukin tuolla nyt työn alla! :) Vastailen heti kun saan entiset alta ;) Nyt onkin tullut monta haastetta lähiaikoina, niitä on aina kiva kyllä saada :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kiirettä, ajan kanssa. Kiva, että lähdet mukaan! Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle! :)

   Poista
 4. Kiitos kovasti haasteesta :) Sain tämän haasteen tosin jo jokin aika sitten ja olen sen jo toteuttanutkin. Sinun keksimät kysymykset ovat tosin niin hyviä, että mun on pakko tehdä postaus ja vastailla noihin kysymyksiin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Intouduin niin kovasti haastamisesta, että on mennyt ohi tuo aikaisempi osallistumisesi toisen haastamana. :D Kiva, että jaksat innostua uudestaankin. :) Arvostan! <3

   Poista
 5. Mukavaa lukea näitä haasteita!
  Itsekin sen olen jo saanut ja pian julkaisenkin.
  Ihanaa kesän odottelua sinulle!
  Lähetän tuulen mukana jo ripauksen merisuolaa ja mimosan tuoksua täältä Mantelilaakson auringosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin haasteiden vastaukset on kivoja kurkistuksia bloggaajan ajatusmaailmaan, haaveisiin ja arkeen. Kiitos kauniista kesäterveisistä. Kun suljen silmät, voin melkein tuntea meren ja lämmön. Ihanaa! Iloa viikkoosi! :)

   Poista
 6. Tämä on tosi kiva, kiitos haasteesta! Teen varmasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että lähdet mukaan! :) Odotan innolla!

   Poista
 7. Mä en ole koskaan tajunnutkaan tuota sun nimen ja blogin nimen yhdistelmää. Nyt sen tajusin ;)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.