Huhtikuun kauneussuosikit

29. huhtikuuta 2015Tässä kuussa on hoidettu ihoa niin sisäisesti kuin ulkoisesti ja oltu hellävaraisia hiuksille.


  

Aqua Oleum -manteliöljy

Kylmäpuristettu Aqua Oleum -manteliöljy on ollut luottotuotteeni vuosia. Siitä on jo isompi loikka kellon juoksemaa, kun ystäväni kertoi kosteuttavansa ihoaan kosteusvoiteen sijasta manteliöljyllä. Sehän oli sitten menoa, kun kuulin käyttökokemuksista, joiden mukaan öljy todella ravitsee ja hoitaa kuivaa ihoa. Kauneudenhoitotuote on vakuuttanut minut kerta toisensa jälkeen ihan omassakin käytössä.

Säännöllisen käytön ansiosta iho muuttuu ihanan pehmeäksi, eloisammaksi ja kimmoisaksi. Kuluneena talvikautena pintakuivuuteen taipuvainen ihoni on kiittänyt erityisesti saamastaan huomiosta. Manteliöljy on kevyttä ja imeytyy nopeasti. Se ikään kuin häviää ihoon, eikä jätä sille epämiellyttävän tahmeaa pinta tai kalvoa. En tiedä kuvittelenko vaan, mutta kosteutus tuntuu myös pitkäkestoisemmalta kuin voiteiden tai emulsioiden kanssa.

Tuntuu, että suihkussa käynti ei vie kosteutta iholta sen jälkeen, kun manteliöljystä on tullut osa rutiineja. Hankalatkin kohdat, kuten polvet ja kyynärpäätkin pysyvät ihanan pehmeinä. Öljy sopii kaikille ihotyypeille ja myös perheen pienemmille. Vinkki: öljy sopii loistavasti kynsinauhojen hoitamiseen (hyvä muistutus itsellenikin osaksi nukkumaanmenorutiineja).
invisibobble-hiuslenkit

Näitä hiuslenkkejä on hehkutettu siitä lähtien, kun ne tulivat markkinoille. Pakko se on itsekin todeta: invisibobble-hiuslenkit ovat täyttä rakkautta! Itseltäni niitä löytyy kahdessa värisävyssä: Crystal Clear ja Candy Pink. Ai, mikä niistä tekee niin erityisen hyviä tavallisiin hiuslenkkeihin verrattuna?

Ne ovat erittäin hellävaraisia hiuksille, ne eivät löysty päivän aikana hiuksissa ja kaiken lisäksi niistä ei jää painautumia hiuksiin. Hellävaraisuus perustuu siihen, että niissä ei ole metalliosia tai liitoskohtia, jota vahingoittaisivat hiusten pintaa tai takertuisivat kiinni niihin. Se, että painaumia ei synny, perustuu siihen, että puhelinlankaa muistuttava muotoilu jakaa hiuksiin kohdistuvan paineen tasaisesti.

Kiinnitys on napakka, mutta jättää silti hiuksille tilaa ilman kiristävää tunnetta. Hiuslenkkien sanotaankin lievittävän myös päänsärkyä, jota saattaa ilmetä hiuksia kiinni pidettäessä. Hiuslenkit eivät myöskään kastu urheillessa, sateessa tai vesileikeissä rannalla. Katkenneita hiuksia tai ponnarin mukana lähtevistä hiuksista ei ole myöskään tarvinnut kärsiä näiden kanssa. 
Ladyvita Beauty -ravintolisä

Ladyvita Beauty -ravintolisä lupaa ylläpitävänsä ihon, hiusten ja kynsien terveyttä. Biotiini, sinkki ja merilevä edesauttavat ihon hyvinvointia ja lisäksi merilevä ravitsee hiuksia ja vahvistaa kynsiä.  Kaikkien ravintolisien kanssa tulee toki muistaa, että ne eivät korvaa monipuolista ruokavalioita tai terveellisiä elämäntapoja. Itse koen, että tämän sisäisesti vaikuttavan kauneustuotteen hyviä seuraamuksia ovat hieman vahvemmat kynnet. Ne, kun ovat olleet huonokuntoisuudessaan iän ikuinen ongelmani (lue liuskottumista ja katkeilua).

Mikäli, jollain on antaa lisää muita hyviä kynsien vahvistusvinkkejä, niitäkin otetaan kiitollisina vastaan! Olen myös todennut, että jouduttuani olemaan pidemmän aikaa itselleni tärkeitä Nimue-tuotteita, tämä ravintolisä on pitänyt ihoni yllättävän heleänä ruokavalioni ohella. Tiedä tuota onko ollut vain manteliöljyn ansiota, että vartalon ihostakin on tullut parempi, vai onko näillä tableteilla ollut myös osuutta asiaan.

Kertokoon se jotain, että itselläni on jo neljäs paketti menossa ja ainakaan en koe näistä olevan mitään haittaa. Ravintolisä EI sisällä ainesosia maidosta, gluteenipitoisista viljoista, sokereista makeutusaineita, aromi- tai säilöntäaineita. Suositeltu annostus on kolme tablettia vuorokaudessa.

Lisätietoa tuotteista:
Ladyvita Beauty -ravintolisä

Aikaisemmat kauneussuosikit-postaukset löydät täältä.
 
Misorella

2 kommenttia :

  1. Manteliöljy aivan uusi juttu, täytyypä laittaa korvan taakse. Ladyvitan tuotteet ovat todella hyviä. Invisibobbleja olen ostanut meidän tytöille, mutta miten kummassa saavat nekin solmuun. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan manteliöljyä, varsinkin, jos iho on kuivuuten taipuvainen (kuten omani). Ladyvitasta olen syönyt myös aikaisemmin sitä ihan perus ladya :D ja tykännyt. Hahaa, aika mestareita teidän tytöt. :)

      Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.