Farkkupaita

24. huhtikuuta 2015Farkkupaita pääsi ulkoilemaan ensi kerran eilen illalla, kun suuntasimme serkun kanssa kuulemaan Jenni Vartiaista Alasti-klubille. Klubiteatterin, LeBonkin tiloissa, järjestämä tilaisuus piti sisällään artistin haastatteluosuuden ja akustisen keikan.
Menneisyyteeni on jäänyt jo monta Jennin keikkaa, mutta tämä taltioitui mieleen varsin ainutlaatuisena. Oli mielenkiintoista kuunnella tarinoita biisien takaa, hauskoista sattumuksista ja ajatuksia luomisen tuskasta ja ilosta.
Olin haltioitunut, kun kuulin Jenniä ensimmäistä kertaa ilman bändiä vain kitaran säestyksellä. Minut tuntien arvata saattaa, että hanat aukesivat illan aikana useammin kuin kerran. Kyllä voi mimmillä olla upea ääni!
Niin ja tarvitseeko sitä edes sanoa ääneen: ne itselleni rakkaat biisien sanoitukset! Alasti-klubi on mielestäni varsin nerokas nimi. Se kuvaa hyvin sitä, miten illan setti toi yleisön lähemmäs artistia ja antoi tuntuman kuin olisi päässyt pintaa syvemmälle.

Farkkupaita Cubus
Jeggingssit Pieces
Kengät IvanaHelsinki (vanhat) 

Hyvää viikonloppua muruset!

Misorella

8 kommenttia :

 1. Voi farkkupaidoista tulee niin mieleen ysäri... siis hyvässä mielessä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Mä olin 90-luvulla se ruutuflanellipaitatyttö. Farkku meni silloin ohi omassa pukeutumisessani (no, ellei Leviksen 501 ja farkkutakkia lasketa :D ), joten otetaan nyt ilo irti. ;)

   Poista
 2. Hei vaan! Tavattiin tänään siellä blogikutsuilla ja päätin tulla klikkautumaan jöäseneksi. Toivottavasti sinulla oli mukava päivä! Meillä oli vähän Tiian kanssa kiire, mutta kaikkeen tarvittavaan kerkesi hyvin:) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Oli oikein kiva tavata! :) Viihdyin vielä pitkään paikan päällä bloggaajakollegoiden kanssa jutustellen. Teen saman visiitin blogiisi. :)

   Poista
 3. Kiitos mukavasta seuranpidosta eilen! Terveisin uusin lukijasi Katja :)

  VastaaPoista
 4. Oi kun kiva farkkupaita! Mahtava ja ihana sinä.

  Oli ihana nähdä eilen, kiito seurasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos itsellesi ja niin ihana nähdä vihdoin ihan kasvokkain. <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.