Bloggers' Inspiration Day

26. huhtikuuta 2015Lauantaina vietettiin Indiedaysin Bloggers' Inspiration Dayta Helsingin kattojen yllä Maxinessa. Bloggaamisen yksi parhaimpia puolia ovat ehdottomasti ihmiset, joita olen tavannut sen myötä! Aika vierähti siivillä hauskassa seurassa ja mukaan mahtui muutama uusikin tuttavuus.

Inspiraatiopäivästä kertyi kotiin viemisiksi kattava goodiebag, jonka sisältöä pääsen testailemaan kevään mittaan. Tapahtuma oli hyvin viihtyisä, tosin eräs epäkohta harmitti. Kauniisti esille laitettua naposteltavaa oli kyllä tarjolla, mutta ruokarajoitteiset oli unohdettu täysin.

Hyvän mielen piti kuitenkin yllä kohtaamani blogisiskot. Muutaman kanssa ollaan tultu tutuiksi blogien kommenttibokseissa, mutta kasvotusten ei ole aiemmin tavattu. Onneksi sekin asia on nyt kohdillaan! Joistakin blogitutuista on tullut läheisempiä, yksi heistä on muotitoimittaja opiskelukaverini Katja. Näin aikuisiällä harvemmin ystävystyy tai tutustuu uusien ihmisten kanssa, joten koen blogimaailman mukanaan tuomat ihmiskontaktit hyvin tärkeiksi.Menossa mukana mm. nämä ihanat blogisiskot:
Kristallikimara /Mysterious M

Kiitos mukavasta seurastanne! ❤ 

Bleiseri H&M
Toppi Seppälä
Jeggingsit Pieces
Korvikset TitiMadam

P.S. Voit seurata blogiani myös Instagramin, Facebookin, Blogilistan ja Bloglovinin kautta.

Misorella

10 kommenttia :

 1. Oli kyllä kiva tavata livenäkin - ja sinä olet kasvotusten juuri niin ihastuttava ja suloinen kuin olin ajatellutkin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin oli! Kai se on niin, että vaikka blogiin antaa itsestään valittuja asioita, kyllä se oma persoona paistaa sieltä läpi ihan joka ikisellä. Sinäkin olet juuri niin sydämellinen ja mukava kuin olin ajatellut! <3 Olikin hieman hassu fiilis, että moni bloggaaja tuntui niin tutulta, vaikka ei oltu koskaan tavattu kasvokkain ja mielikuvat vastasivat odotusta. Kivaa alkavaa viikkoa sinulle! :)

   Poista
 2. Sä olet ihana. :) On ollut ilo tutustua! Miks oon tunkenut puoleen sun kuvista ja ne Jesper-kuvat, apua.... :D Ihanaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin onkin! <3 Ne Jesper kuvat oli kyllä niin: :D Iloa viikkoosi muru! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin oli! Harmi, että meno oli niin hektistä, että ei keritty vaihtamaan kuulumisia enempää. <3

   Poista
 4. Ihana oli taas nähdä. Harmi kun ei itse muistanut ottaa kuvia ihmisistä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi ne hetket taltioituu mieleen ja sydämeen myös. ;) Sinua on aina ilo nähdä, toivottavasti seuraavan kerran hieman pidempääkin! <3

   Poista
 5. Komppaan Ladya, olet niin suloinen ja sydämellinen, oli aivan ihanaa tavata <3 Upeita kuvia olet ottanut, voi mikä täti meikäläinenkin on, heh.

  Mahtavaa vappua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli niin mukava tavata sinutkin! :) Pöh, mikään täti, upea aikuinen nainen! <3 Pirskahtelevaa vappua! :)

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.