Pääsiäisen ja kevään väriloistoa

20. huhtikuuta 2014Viikonloppu tallensi muistoihin taas pieniä suuria iloja. Äidin salaattibufeen ja lapsuudesta tutut pääsiäiskoristeet. Pihalla maasta aurinkoa tervehtimään nousseet kauniin keltaiset krookukset, jotka olivat kuin viesti lähestyvältä kesältä.

Ajatus siitä löysikö kevät minut ensin vai minä sen. Äidin koristeellisen puumunakokoelma, joka on karttunut vuosien varrella matkatuliaisista ja hänen omista löydöistään. Hiirenkorville maljakossa puhjenneet oksat ja vaasin takaa kurkistelevan karvanaaman, tietysti ylimmän tarkastajan tehtävissään :)
Pääsiäisen hauskimpana ideana serkun värittämät Mignon-munat, jotka olivat kaikessa hienoudessaan kiva yllätys mökille saapuneille saajilleen. Viikonlopun viettäjiä ilahduttamassa olleet kukkaloisto ja oksilla ja kattauksessa löytäjäänsä odottavat pääsiäispuput.

Keittiöstä leijailevat herkulliset tuoksut, jotka houkuttelivat ruokailijoita koolle. Satiinilakanat, joissa puolestaan nähtiin Ruususen unia maaseudun rauhassa. Mielessä ympärilläni olleet onnelliset kasvot ja lämmin tunne omassa sydämessä.
Takana siis ihana viikonloppu sekä äidin hoivassa että maaseutumökkeilyn merkeissä. Kaiken kruunasi vielä perjantainen tyttöjenilta hyvän leffan merkeissä. Uskon, että näiden voimalla jaksaa taas ahertaa arjessa. 

Toivotan hyvää alkavaa viikkoa teillekin kamut! :)

Misorella

2 kommenttia :

 1. Juhlaa (ja vaikka ei olisi mikään virallinen pyhäpäivä ollutkaan) on merkityksellistä viettää tärkeiden ihmistensä kanssa , siksihän Se tuntuu juhlalta. Kiitos kun kävitte! 💖
  t: Serkku aka munamaalari aka Larun picasso

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen serkkuli sanoit! Kiitos teille! <3

   Poista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.